about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پیش بینی طول عمر به وسیله هوش مصنوعی

شبکه های عصبی جایگزین مناسبی برای آزمایش های پزشکی خواهند بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدتهاست که انسان ها تمایل دارند طول عمر خود را پیش بینی کنند. اکنون یک اپلیکیشن جدید ادعا می کند قادر است طول عمر انسان را تخمین بزند.

محققان موسسه فیزیک و فناوری روسیه اپلیکیشنی رایگان به نام (Gero) طراحی کرده اند که با استفاده از هوش مصنوعی اطلاعات سرعت سنج موبایل کاربر را تحلیل می کند و طول عمر فرد را در باز ه زمانی ۳۶.۵ روز تخمین می زند.

این اپلیکیشن از اطلاعات گجت های پوشیدنی که سلامت فرد را رصد می کنند برای پیش بینی طول عمر او استفاده می کند. اگر فرد عوامل موثر بر سلامتی و بهداشتی را رعایت نکند این پیش بینی کاهش می یابد. به این ترتیب به کاربر انگیزه می دهد تا زندگی سالمتری را ادامه دهد.

محققان روس سوابق فعالیت های فیزیکی و اطلاعات کلینیکی پژوهش «بهداشت و تغذیه ملی آمریکا» از ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ را تحلیل کردند. سپس به یک شبکه عصبی آموزش داده شد تا سن بیولوژیک و خطر مرگ داوطلبان را با استفاده از تحلیل یک هفته فعالیت های بدنی آنان تخمین بزند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.