about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پیش‌بینی رشد بازار بیمه سایبری تا 2020

بر اساس پیش‌بینی‌ها از وضعیت صنعت بیمه‌های امنیت سایبری، این بازار تا سال 2020 رشدی 100 درصدی را تجربه خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت بیمه «Munich Re»، از شرکت‌های بزرگ بیمه آلمان، اخیراً طی کنفرانسی در شهر موناکو، اعلام کرد که بازار بیمه سایبری تا سال 2020، با رشد 100 درصدی، به 8 میلیارد دلار خواهد رسید.

تورستن جورک (Torsten Jeworrek)، یکی از اعضای هیئت‌مدیره «Munich Re»، طی نخستین روز نشست سالانه سران شرکت‌های بیمه منطقه مدیترانه، در این مورد گفت:

تهدیدات سایبری، بزرگ‌ترین خطر موجود برای شبکه اقتصاد جهانی هستند.

این موسسه، پیش‌بینی کرده است که شرکت‌ها خصوصی تا سال 2020، سرمایه‌گذاری خود در حوزه بیمه سایبری را از 4 میلیارد دلار به 8 یا 9 میلیارد دلار خواهند رساند.

بر اساس این گزارش، درحالی‌که تولید اقتصاد دیجیتال افزایش چشمگیری داشته است، رشد شبکه‌ها و تجهیزات، به تنهایی می‌تواند تهدیدات بی‌شماری از جمله سرقت اطلاعات، ایجاد اختلال در سیستم‌ها و قطع روند تولید را در پی داشته باشد.

شرکت «Munich Re»، پیش‌بینی می‌کند که تعداد تجهیزات متصل به اینترنت تا سال 2030 از 27 میلیارد به 125 میلیارد خواهد رسید و با توجه به رشد فضای مجازی و افزایش ابزار متصل به اینترنت، هزینه‌های مربوط به حملات نیز، افزایش می‌یابد. این امر، سبب رشد بازار بیمه سایبری در سال‌های آینده خواهد شد.
 

تازه ترین ها

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.