about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، بازار امنیت سایبری آفریقا و خاورمیانه، تا سال 2023، رشدی خیره‌کننده خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که بازارهای امنیت سایبری کشورهای غرب آسیا و آفریقا، تا سال 2023، نرخ رشد مرکب سالانه 16 درصد را تجربه خواهند کرد. 

به عقیده بسیاری از کارشناسان اقتصادی، ارزش اقتصادی فعالیت‌ها و محصولات مربوط به حوزه امنیت سایبری آفریقا و خاورمیانه، که در سال 2017 حدود 14.48 میلیارد دلار تخمین زده‌شده است، تا سال 2023 به 34.6 میلیارد دلار خواهد رسید.

بازار امنیت سایبری، به‌طورکلی همه محصولات و خدمات تخصصی مربوط به شبکه، فناوری اطلاعات، نرم‌افزار، امنیت، رایانش ابری و ... را شامل می‌شود و به عقیده غالب کارشناسان و متخصصان،  رشد بازار این محصولات در مناطق کمتر توسعه‌یافته جهان، در سال‌های آینده، رشدی چشمگیر خواهد داشت.

خاورمیانه، به‌واسطه افزایش نفوذ و فراگیری اینترنت، رایانش ابری و پذیرش پدیده‌هایی چون اینترنت اشیا، حرکت شتابان خود به سمت فن‌آوری‌های دیجیتال و اقتصاد مبتنی بر تجارت الکترونیک را آغاز کرده است. بنابراین، با رشد فناوری و بهره‌گیری از مصادیق فناوری و فضای سایبری در این منطقه، بازار ابزار و خدمات امنیت سایبری نیز، رونق می‌گیرد.
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.