about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل بایننس، معتقد است سال ۲۰۲۲ دوران بسیاری بدی برای ارزهای دیجیتال بود و امیدوار است که این فضا در سال‌های پیش رو مجدداً رشد کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، ژائو در جریان رویداد جدید صرافی بایننس که در شهر آتن یونان برگزار شده، گفته است به‌جای مقابله با ارزهای دیجیتال باید برای این فضا قانون‌گذاری کرد. به عقیده او، این کار گزینه بهتری برای دولت‌های سراسر جهان است، چراکه ارزهای دیجیتال رفته‌رفته فراگیرتر می‌شوند.

به‌دنبال سقوط بسیاری از مجموعه‌های فعال در این حوزه، از جمله سقوط اخیر صرافی «FTX»، بحث قانون‌گذاری ارزهای دیجیتال هم بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

ژائو دراین‌باره گفته است:

تصور می‌کنم اکنون اکثر دولت‌ها به این فهم رسیده‌اند که پذیرش ارزهای دیجیتال اجتناب‌ناپذیر است و در آینده اتفاق خواهد افتاد. پس بهتر است به‌جای جنگیدن با این صنعت، برای آن قانون‌گذاری کرد.

پس از برداشت ۶میلیارد دلار دارایی از صرافی FTX در عرض ۳ روز و به‌دنبال آن اعلام ورشکستگی این مجموعه در آمریکا در تاریخ ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان)، دنیای پیچیده و مبهم ارزهای دیجیتال در کانون توجه قرار گرفت؛ سقوطی که حدود یک میلیون مشتری طلبکار را با ضرری چند میلیارد دلاری مواجه کرد.

با وجود این، ژائو انتظار دارد صنعت ارزهای دیجیتال در سال آینده مجدداً موقعیت خود را بازیابی کند.

او می‌گوید:

امسال، سال بسیاری بدی برای ارزهای دیجیتال بود. طی شش ماه گذشته اتفاق‌های زیادی رخ داد و اکنون تصور می‌کنم این صنعت در وضعیت سالم‌تری قرار دارد. نمی‌توان صرفاً به خاطر اتفاقی که برای FTX افتاد، گفت که دیگر کسب‌وکارهای فعال در این فضا نیز بد هستند.

مدیرعامل بایننس درباره احتمال اضافه‌شدن ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین به ذخایر مالی کشورها در آینده، گفته است انتظار دارد کشورها این حرکت را آغاز کنند؛ به‌ویژه آنهایی که ارز ملی خود را ندارند. ژائو اضافه کرد که تصور می‌کند این جنبش با کشورهای کوچ‌تر آغاز شود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.