about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی آی.تی.اس ماین، پس از حملات سایبری متعدد به مجموعه هتل های ماریوت، به این شرکت، پیشنهاد کمک امنیتی بلاعوض داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یکی  از شرکت امنیت سایبری اسرائیل، به نام آی.تی.اس ماین (ITsMine)، اخیرا اعلام کرده است که تا اواخر سال 2019، با استفاده از هوش مصنوعی، به راهکاری موثر برای حفاظت از شبکه های رایانه ای فعال در حوزه هتلداری دست خواهد یافت و آن را به صورت رایگان در اختیار صنعت هتلداری قرار می دهد.

شرکت یاد شده، این پیشنهاد را مدت اندکی پس از حمله سایبری به گروه هتل های بین المللی ماریوت و به سرقت رفتن اطلاعات فردی حدود 500 میلیون نفر از مهمانان این هولدینگ بزرگ گردشگری، مطرح کرد. 

گروه ماریوت روز جمعه رسما اعلام کرد که هکرها به سامانه رزو این هتل دسترسی یافته اند و امکان دسترسی ان ها به اطلاعات کارت اعتباری مشتریان خود را نیز رد نکرد.

بر اساس ادعای مدیران شرکت آی.تی.اس ماین، نصب و استقرار این سیستم فقط 2 ساعت طول می کشد و از آن برای بهبود امنیت اطلاعات سازمانی، شناسایی نقص داده ها در زمان واقعی و جلوگیری از نشت اطلاعات، استفاده می شود. 
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.