about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل ویژگی جدیدی را برای Gboard آزمایش می‌کند که بر اساس متن پیشنهاد ایموجی می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بیش از دو سال پیش گوگل کاربران اندروید را با Emoji Kitchen آشنا کرد. این ویژگی ترکیبی از دو ایموجی مختلف را ارائه می‌کند. فرض کنید احساسات یک ایموجی با ویژگی‌های ایموجی دوم ترکیب شود. این ترکیب‌ها توسط گوگل ساخته شده اند و به شدت خنده دار هستند.

به گزارش فون آرنا؛ اکنون، گوگل در حال آزمایش یکی دیگر از ویژگی‌های جدید Gboard است که به کاربران بر اساس آنچه می‌نویسند، پیشنهادات استیکر را ارائه می‌دهد.

این بار رنگ و سبک استیکر‌های پیشنهادی بر اساس کلمات و ایموجی‌هایی است که در متن خود وارد می‌کنید. برخی از کاربران در Reddit گفتند که این ویژگی را در ماه نوامبر مشاهده کردند، اما این قابلیت در حالت بتا باقی مانده است.

به نظر می‌رسد این استیکر‌های مبتنی بر متن، فقط در هنگام استفاده از این ویژگی در دسترس هستند و وقتی به کتابخانه شکلک‌ها و ایموجی‌ها در تلفن خود نگاه می‌کنید نشان داده نمی‌شوند.

این ویژگی هنوز در نسخه بتا است، پس اگر از نسخه پایدار عمومی برنامه استفاده می‌کنید، هنوز نمی‌توانید از این قابلیت استفاده کنید.

اگر می‌خواهید نسخه بتا Gboard را داشته باشید و اکنون از این ویژگی استفاده کنید، می‌توانید "Gboard beta" را در گوگل جستجو کنید.

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.