about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت‌های فناوری خارجی در صورت عدم تبعیت از قوانین داخلی روسیه با محدودیت‌های اقتصادی مواجه خواهند شد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس پارلمان روسیه اعلام کرد تنظیم قانونی فعالیت شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی در روسیه و اعمال محدودیت‌های اقتصادی برای منابع اینترنتی‌ای که قانون را نقض می‌کنند، ضروری است. 

ویچیسلاف والودین، رئیس مجلس دومای روسیه پیرامون لایحه الزام شرکت‌های فناوری اطلاعات به افتتاح نمایندگی در فدراسیون روسیه اعلام کرد: 

شرکت‌های خارجی این فرصت را داشتند كه راه خودتنظیمی را در پیش بگیرند. آن‌ها این كار را نكردند. این بدان معناست كه تنظیم از راه قانون ازجمله اعمال محدودیت‌های اقتصادی ضروری است. شرکت‌های غربی زبان آن‌ها را به‌خوبی می‌فهمند، شرکت‌هایی که سود مهم‌ترین چیز برای آن‌ها است. شرکت‌های مهمانی که در كشور ما درآمد زیادی کسب می‌کنند، باید از قوانین روسیه تبعیت کنند و نه از «منشور» خود كه در یکی از پایتخت‌های غربی یا دیگر كشورها پنهان‌شده است. 

والودین معتقد است تصویب قانون الزام شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی با 500 هزار کاربر به افتتاح نمایندگی در فدراسیون روسیه یک اقدام سری و پنهانی نبوده و یک‌راه حل متمدنانه برای حل این مسئله، مطابق با مقررات و قوانین بین‌الملل که در برخی کشورها وضع‌شده، پیشنهاد شده است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.