about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پیشرفت اندک مذاکرات امنیت سایبری آمریکا و چین

یکی از دلایل عمده‌ی عدم تفاهم دو کشور آمریکا و چین هکرهای چینی هستند که انتظار می‌رفت اوباما این موضوع را در این مذاکرات دو جانبه در اولویت قرار دهد.
اما کارشناسان انتظار داشتند مذاکرات دو طرف پیشرفتی حداقلی داشته باشند، حتی رهبران دو طرف در مسائلی مثل تغییرات آب و هوایی، تجارت و مسائل دفاعی به توافقهایی دست یافتند اما دیدگاه‌های مشترک در زمینه امنیت سایبر بسیار اندک بود.
به گفته‌ی کارشناسان تا زمانی که آمریکا و چین از مواضع خود کوتاه نیایند هیچ نشانی از پیشرفت میان آنها دیده نخواهد شد.
جیمز لوویس (James Lewis)، کارشناس امنیت سایبر مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی  (CSIS) گفت: "مذاکره کنندگان چینی از همکاری در خصوص تروریسم سایبری سخن می‌گویند در حالی که اوباما از اهمیت محاظت کردن از مالکیت معنوی سخن می‌گوید. این امر نشان دهنده آن است که برقراری ارتباط سازنده هنوز میسر نیست".

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.