about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی جان ریچاردسون (John Richardson)، رییس عملیات نیروی دریایی آمریکا، اعلام کرد: «با توجه به تهدیدات سایبری، ما تلاش‌های بسیاری را در این راستا شروع کرده‌ایم و قصد داریم در این حوزه، موفق شویم. همچنین ما در حال ایجاد استانداردهای جدید امنیتی هستیم.»
وی به همکاری با بخش «آگاهی بخشی سایبری نیروی کار»- که جزئی از نیروی دریایی آمریکا اشاره کرد. این بخش، مرکزی برای ارزیابی امنیت فناوری اطلاعات و سایبری نیروی دریایی است. این بخش سعی می‌کند در سراسر نیروی دریایی، آگاهی بخشی کند.
 این مقام نظامی آمریکا افزود: «ما پیش از این ممکن بود کمی ضعیف باشیم، اما نیاز داریم آهسته آهسته، امنیت را وارد سامانه‌های خود کنیم. ما با توجه به گذشته و نگاه به آینده، در تلاش هستیم تا امنیت خود را بهبود بخشیم.»
ریچاردسون اظهار داشت وی آماده‌ی آزمایش توانایی‌ها و یافتن خطاهای امنیتی به‌خصوص در حوزه‌ی سایبری و جنگ اطلاعات نیروی دریایی است. وی با بیان اینکه در حین حرکت به‌سوی آینده، جنگ اطلاعات وارد مشاغل نیز می‌شود، خاطرنشان ساخت جنگ اطلاعات، عرصه‌ای غنی برای آزمایش است.
شایان‌ذکر است دریادار توموشیا تاکی (Tomoshia Takei)، رییس ستاد مشترک یکی از بخش‌های دفاعی نیروی دریایی ژاپن از احتمال همکاری این نیرو با نیروی دریایی آمریکا در حوزه‌ی جنگ سایبری و الکترونیک خبر دارد.

 

تازه ترین ها
ارتقا
1404/05/18 - 15:26- هوش مصنوعي

ارتقا کُپیلوت توسط جدیدترین مدل چت جی‌پی‌تی

مایکروسافت تمام ابزارهای کُپیلوت را با جدیدترین مدل چت جی‌پی‌تی ارتقا داد.

هشدار
1404/05/18 - 14:50- امنیت زیرساخت

هشدار گوگل درمورد حملات باکت معلق

گوگل در مورد حملات ربودن سطل ذخیره‌سازی ابری و حملات مردمیانی هشدار داد.

خنثی‌سازی
1404/05/18 - 14:40- جرم سایبری

خنثی‌سازی حمله سایبری به شرکت نفت پاکستان

شرکت نفت پاکستان اعلام کرد که یک حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را خنثی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.