about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فلاح، رئیس سازمان تنظیم مقررات از برنامه ریزی برای پیاده سازی نظارت هوشمند در حوزه اپراتورهای ارتباطی، مبتنی بر ابزارهای قانونی و شرایط بازار، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ حسین فلاح جوشقانی با بیان اینکه نظارت هوشمند، پاسخگویی مناسب و تامین حقوق ذینفعان مهمترین رویکرد معاونت نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری است، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی، اکنون پس از سالها فعالیت به دوران ثبات رسیده اما آنچه ضامن تثبیت این موقعیت است، اقدامات حوزه نظارت رگولاتوری است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که در مراسم معارفه مجید حقی به عنوان معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری سخن می گفت، ادامه داد: امیدواریم با مدیریت جدید و ایجاد ساز و کارهای مناسب، امور به گونه ای پیش رود که نتیجه منجر به ثبات بازار،  ارائه خدمات مطلوب و مناسب به مردم شود.

معاون وزیر ارتباطات افزود: در حوزه اپراتورها هم باید به یک بازار پایدار مبتنی بر اصول رقابتی دست یافت؛ به نحوی که نتیجه آن توسعه خدمات باشد.

وی با اشاره به ذینفعان رگولاتوری شامل مردم، اپراتورها و حاکمیت و همچنین جایگاه و اهمیت آنها اظهار داشت: آنچه مردم انتظار دارند دریافت خدمات با کیفیت، تعرفه،  پشتیبانی مناسب و توجه به نظرات و خواسته های آنان است و مردم یک سازمان پاسخگو می خواهند که تجلی آن در حوزه نظارت است.

فلاح جوشقانی با تاکید بر ضرورت پیاده سازی نظارت هوشمند مبتنی بر ابزارهای قانونی و مبتنی بر شرایط بازار در حوزه نظارت و اعمال مقررات گفت: از اهداف مورد نظر در این حوزه، ایجاد و توسعه ساز و کارهای نظارت هوشمند و الکترونیک و همچنین ارائه خدمات مبتنی بر حقوق مصرف کننده است که مقدماتی در همین راستا فراهم شد و امیدواریم با برنامه ریزی مناسب و دانش و تخصص معاون جدید، این امر در اسرع وقت به طور کامل محقق و اجرایی شود.

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.