about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پول های بزرگ، استتار بزرگ (بخش دوم)

امارات متحده عربی با استخدام افسران سابق سیا، سازمان اطلاعاتی خود را حرفه‌ای می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس برخی منابع لری ساتچز (Larry Sanchez)، از افسران سابق سازمان سیا، از عوامل اصلی آموزش اطلاعاتی و جاسوسی در امارات است.  وی پیش از این، آغازگر همکاری بحث برانگیز سیا و پلیس نیویورک بود که طی آن با تحت نظر قرار دادن افراد، از تروریست های افراطی مسلمان جلوگیری کردند. سانچز که یکی از سربازان سرویس های مخفی  است در طی شش سال گذشته با خدمت به ولیعهد ابوظبی  به تبیین اجزای محوری سرویس های اطلاعاتی امارات متحده می‌پردازد.

اما سانچز تنها یکی از متخصصان امنیتی سابق غربی است که برای آموزش برنامه های امنیتی به کشورهای حوزه خلیج فارس راه یافته است. اریک پرنس (Erik Prince)، بنیانگذار بلک‌واتر، به طور علنی با امارات متحد شد تا یک گردان نیروهای خارجی را به خدمت ولیعهد بفرستد. این جزئیات ابتدا توسط نیویورک تایمز در سال 2011 انتشار داده شد. ریچارد کلارک ، نماینده سابق کاخ سفید در مبارزه با تروریسم، مشاور ارشد ولیعهد و مدیر اجرایی امنیت بندر است.

وابستگی امارات متحده عربی به خارجیان برای ساخت موسسات امنیتی، اتفاق تازه ای نیست. اما این کشور معمولا تلاش کرده است تا جزئیات این کمک ها را از دیدگان عموم محفوظ نگه دارد. به علاوه هنگامی که به آموزش عملیات اطلاعاتی نوپای خود می پردازد، جزئیات مسکوت نگه داشته شود. با این حال، استفاده از کارمندان اطلاعاتی سابق ایالات متحده برای ایجاد قابلیت های جاسوسی کشورهای خارجی هنوز در بستر جدیدی قرار دارد.

نقش سانچز در تهیه طرح عملیات اطلاعاتی امارات ، نشان می دهد که تا چه میزان پیمانکاران خصوصی با مهارت های فروش با بکارگیری تجارب دهه های گذشته برای نیروهای نظامی و اطلاعاتی ایالات متحده آشنا شدند.

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.