about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پوشش ملی 5G در ژاپن تا چند سال آینده

کارشناسان معتقدند که پوشش ملی 5G در ژاپن تا چند سال آینده بعید است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های بزرگ مخابراتی تلفن همراه در ژاپن درحال ساخت ایستگاه‌های پایه برای خدمات فوق سریع 5G هستند؛ اما انتظار می‌رود پوشش سراسری چندین سال دیگر طول بکشد.

علیرغم علاقه زیاد مردم ژاپن به 5G، این خدمات در حال حاضر فقط در مناطق محدودی از این کشور موجود است. سرعت ارتباطات داده‌ها برای سرویس‌های 5G تا 100 برابر سرویس‌های 4G است و امکان بارگیری یک فیلم 2 ساعته را فقط در چند ثانیه فراهم می‌کند، در حالیکه برای خدمات 4G حدود 5 دقیقه است.

شرکت‌های «NTT Docomo»، «KDDI » و «SoftBank»، خدمات 5G خود را در ماه مارس سال گذشته و پس از آن شرکت تلفن همراه راکوتن (Rakuten Mobile ) بعد از نیم سال راه‌اندازی کردند. تاکاشی شوجی (Takashi Shoji)، معاون اجرایی KDDI گفت که گوشی‌های خدمات 5G اخیراً، با وجود شیوع ویروس کرونا، فروش خوبی داشته‌اند.

مؤسسه تحقیقاتی ام‌ام (MM) محموله‌های تلفن‌های هوشمند 5G را در ژاپن در سال مالی 2020، که در ماه مارس پایان می‌یابد، 8.33 میلیون واحد پی‌ بینی کرده که 28 درصد از کل محموله‌های تلفن‌های هوشمند در سال را تشکیل می‌دهد.

وزارت ارتباطات ژاپن هدف خود را برای تعداد ایستگاه‌های پایه 5G تا پایان سال مالی 2023 تا 4 برابر افزایش داده و به 280 هزار رسانده است. همچنین، تصمیم براین شد که از زمستان امسال به شرکت‌های مخابراتی اجازه استفاده از ایستگاه‌های پایه 4G برای خدمات 5G داده شود، اما افراد صنعت گفتند که سرعت شبکه ثابت خواهد ماند زیرا پهنای باند برای چنین ایستگاه‌های تغییر یافته تغییر نمی‌کند.

کارشناسان معتقدند که امواج رادیویی برای سرویس‌های 5G می‌توانند به مناطق محدودی برسند و برای ایجاد خدمات گسترده به ایستگاه‌های پایه زیادی احتیاج دارند.

بسیاری از افراد صنعت در ژاپن، از جمله جون ساوادا (Jun Sawada)، رئیس شرکت تلفن و تلگراف نیپون (Nippon)، شرکت مادر «NTT Docomo»، معتقدند که خدمات 5G در سراسر کشور در حدود سال 2025 در دسترس خواهد بود.

در عین حال، یک مقام صنعت هشدار داد که فشار شدید دولت برای کاهش هزینه تلفن همراه می‌تواند بر سرمایه‌گذاری مربوط به 5G شرکت‌های مخابراتی تأثیر بگذارد.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.