about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پوست هوشمند برای روبات‌ها

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تاکنون پوست‌های هوشمندی برای روبات‌ها تولیدشده تا بتوانند حس لامسه نسبت به محیط اطراف خود داشته باشند.

پیش‌ازاین محققین کره جنوبی و سازمان «دارپا» آمریکا موفق به تولید حسگرهایی بر روی پوست‌های سنتزی روبات‌ها شده بودند اما به‌کارگیری روش‌های قبلی بسیار هزینه‌بر و انرژی زیادی را دربر می‌گرفت.

درواقع افزایش حساسیت در پوست هوشمند روبات‌ها به معنی به‌کارگیری بیشتر سیم‌پیچی، الکترود و هزینه است اما محققین چینی با استفاده از روشی نوین پوست هوشمندی را تولید کرده‌اند که قادر است با دقت بالا، حس لامسه را از محیط پیرامونش دریافت کند ضمن اینکه از ترمینال هال «تاچ حساس» کمتری برخوردار‌است و میزان مصرف انرژی در آن بسیار پایین‌تر از نمونه‌های فعلی است.

به گفته محققین چینی، حساسیت این پوست هوشمند حتی بعد از ۳۰ هزار بار تعامل با اجسام، دقت خود را می‌تواند حفظ کند.

انرژی تولیدشده در این پوست‌ها از طریق اصطکاک چهار «الکترود نانوسیم نقره‌ای» و ۳۶ الکترود تأمین می‌شود. از این فناوری می‌توان در تولید دست و پای مصنوعی که دارای حس هستند برای بدن انسان بهره برد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.