about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پوتین متهم به دخالت در هک انتخابات آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مقامات سازمان‌های جاسوسی و اطلاعاتی آمریکا پس از مدت‌ها متهم کردن روس‌ها به دخالت در هک کردن شبکه‌های رایانه‌ای احزاب دموکرات و جمهوری خواه ایالات متحده، این بار شخص پوتین را در این زمینه متهم کردند.

این مسئولان با سطح بالایی از اطمینان می‌گویند که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه شخصاً در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دخالت کرده و برای افشای مطالب هک شده مربوط به دموکرات‌ها در اینترنت دخالت نموده است.

این اطلاعات از طریق منابع دیپلماتیک و جاسوسانی به دست آمده که برای دولت آمریکا و متحدانش کار می‌کنند. مأموران اطلاعاتی آمریکا می‌گویند هدف پوتین از این دخالت در انتخابات آمریکا چندوجهی و گسترده بوده است.

وی از یکسو با هدایت افشاگری‌ها در مورد فساد هیلاری کلینتون و فاسد نشان دادن صحنه سیاست در ایالات متحده به اعتبار دموکرات‌ها و کل نظام سیاسی آمریکا لطمه زد.

وی از سوی دیگر چهره آمریکا را در میان کشورهای متحد این کشور مخدوش کرد تا آن‌ها به این نتیجه برسند که دیگر نمی‌توانند به ایالات متحده به‌عنوان یک رهبر معتبر جهانی اعتماد کنند. سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پیش از این هم هک شدن کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات را به روس‌ها نسبت داده بودند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا پیش از این از مواضع روسیه به ویژه در مورد بحران سوریه حمایت کرده بود و این امر با انتقاد تند هیلاری کلینتون مواجه شده بود.

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا هم اکنون به دنبال انتقام‌گیری از پوتین هستند و به همین منظور مدعی هستند تحقیقات خود را در مورد آنچه که امپراتوری مالی شخصی پوتین نامیده‌اند، آغاز کرده‌اند. آنان ارزش دارایی‌های تحت کنترل این شبکه را در حدود 85 میلیارد دلار اعلام کرده‌اند. البته مشخص نیست امریکا واقعاً از توان لازم برای نفوذ به این شبکه برخوردار باشد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.