about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برخی نهادهای نظارتی آمریکا از نبود ساختارهای نظارتی و اهداف مشخص در توانایی‌های سایبری پنتاگون خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق یک ارزیابی جدید، اقدامات پنتاگون برای رسیدن به موفقیت در زمینه هماهنگ‌سازی توانایی‌های سایبری خود که به آن معماری مشترک جنگ سایبری (JCWA) گفته می‌شود، فاقد ساختارهای نظارتی و اهداف مشخص است.

دفتر پاسخگویی دولت آمریکا در گزارشی اعلام کرد:

فرماندهی سایبری آمریکا اخیراً دو دفتر جدید تأسیس کرده که مسئولیت توسعه برنامه (JCWA) را بر عهده دارند؛ اما از ماه اوت تاکنون وظایف و مسئولیت‌هایی را برای این دفاتر تعیین نکرده است.

در ادامه این گزارش آمده:

تا زمانی که فرماندهی سایبری یک ساختار نظارتی برای دفاتر جدید با نقش‌ها و مسئولیت‌های تعریف‌شده ایجاد نکند، این امر خطر ایجاد تأخیر در ارائه قابلیت‌های مشترک جنگ سایبری را به همراه خواهد داشت.

دفتر پاسخ‌گویی دولت آمریکا این گزارش را به درخواست کمیته نیروهای مسلح سنا تهیه کرد. کمیته یادشده از دفتر پاسخ‌گویی دولت خواسته بود در مورد برنامه (JCWA) توضیح دهد و ارزیابی کند که پنتاگون برای دستیابی به پیشرفت‌های سایبری چه اهداف و ساختار نظارتی را تعریف کرده است.

مقامات وزارت دفاع به دفتر پاسخ‌گویی دولت گفتند این برنامه یک معماری است یا هدف آن تلفیق پیشرفت‌های مختلف با یکدیگر است. بااین‌حال دفتر یادشده به‌عنوان یک‌نهاد نظارتی تصریح کرد، سیاست‌های خود پنتاگون این معماری را مشخص‌تر می‌کند. سیاستی که در آن گفته‌شده یک معماری بخشی از یک سیستم است که اهداف کلی سیستم را مرتفع می‌کند و عملکرد، روابط و وابستگی‌ سیستم‌های تشکیل‌دهنده را در بر می‌گیرد.

این نهاد نظارتی (دفتر پاسخ‌گویی دولت آمریکا) همچنین گفت، چهار برنامه توسعه و دو نوع برنامه پشتیبانی از جنگ سایبری دیگر نیز وجود دارند که فرماندهی سایبری آمریکا آن‌ها را بخشی از معماری خود می‌داند.

بر اساس گزارش یادشده قبل از اینکه فرماندهی سایبری با ترکیب این برنامه‌ها بخواهد مجموعه‌ای از سیستم‌های تواناتر را راه‌اندازی کند، دست‌کم سه مورد از این چهار برنامه در دست توسعه بودند. برنامه‌هایی که قبلاً ملزومات تأییدشده را تعریف کرده بودند، می‌توانند بسته به نحوه توسعه برنامه (JCWA) توسط فرماندهی سایبری آمریکا، این ملزومات را تغییر دهند.

کوین فاهی (Kevin Fahey) دستیار وزیر دفاع در امور توسعه با نظر دفتر پاسخگویی دولت موافق بود که وزیر دفاع آمریکا باید فرماندهی سایبری را به سمتی هدایت کند که اهداف برنامه (JCWA) را تعریف و تثبیت کند تا به همگام‌سازی اقدامات توسعه‌ای کمک کند.

به گفته کوین فاهی، پنتاگون همچنین با توسعه ساختار نظارتی در برنامه (JCWA) موافقت کرد.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.