about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت دفاع آمریکا دو حوزه‌ی هوش مصنوعی و ژنتیک را بسیار مهم برشمرده و تلاش می‌کند در این زمینه پیش رو باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در اجلاس خبری دفاع (Defense News Conference) که 6 سپتامبر 2017 برگزار شد، رهبران 4 مرکز کلیدی نوآوری پنتاگون موضوع تمرکز گروه خود را در چند سال آینده مطرح کردند.

چهار رهبر یاد شده فرد کندی (Fred Kennedy)، مدیر دفتر فناوری تاکتیکی دارپا، سین سینگلتون (Sean Singleton)، مدیر توسعه و بازاریابی کسب و کار واحد نوآوری‌های دفاع تجربی (Defense Innovation Unit Experimental)، جو کاپوبیانکو (Joe Capobianco)، مدیر کارکنان دفتر قابلیت‌های سریع نیروی زمینی (Army’s Rapid Capabilities Office)، استیسی دیکسون (Stacey Dixon) معاون مدیرِ ای‌ارپا (the Intelligence Advanced Research Projects Activity) هستند. این افراد طیف وسیعی از گزینه‌ای مختلف را برای صنایع ارائه داده‌اند تا روی آن متمرکز شوند.

دیکسون از دو زمینه‌ی کلیدی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی مصنوعی یا نوآوری‌های بیولوژیکی نام دارد. از نظر ای‌ارپا نیاز به هوش مصنوعی کاملاً مشهود است. حجم داده‌هایی که از منابع اطلاعاتی به دست می‌آیند با یک سونامی قابل‌مقایسه هستند و قابلیت توانایی مرتب‌سازی و پردازش دادها توسط هوش مصنوعی در آینده حیاتی به نظر می‌رسد. در مقابل دیکسون معتقد است چنین سامانه‌هایی دارای خطرات بالقوه‌ای هستند و دشمنان آن‌ها قابلیت دست‌کاری اطلاعاتی را که آمریکا روی آن کار می‌کند، دارند.

دیکسون در مورد چالش زیست‌شناسی مصنوعی گفت: «از نظر تکنیکی یک نفر می‌تواند تأثیرات بسیار شدید روی دنیا بگذارد و دفاع در برابر آن بسیار سخت‌تر است.»

به عبارت دیگر نه تنها ملت‌ها می‌توانند در این زمینه تأثیر بگذارند؛ بلکه افراد می‌توانند از فناوری‌های آزمایشگاهی عمومی در دسترس نیز استفاده بکنند. البته به این معنی نیست که دیگر کشورها به موضوع بازی با ژنتیک انسان توجهی نشان نمی‌دهند. دیکسون پذیرفته است که آمریکا برای پیشرفت در این فناوری به چیزی بیش از یک سرمایه‌گذاری مشترک نیاز دارد تا بتواند همچنان پیشگام باقی بماند.

وی توضیح داد آمریکا در زمینه‌ی توسعه‌ی  فناوری‌ها با محدودیت‌هایی مواجه است؛ اما کشورهایی وجود دارند که چنین مسائلی نداشته و باید توانایی‌ها و نحوه‌ی عملکرد آن‌ها را درک کنند.

سینگلتون نیز -که دفتر وی با سازمان ای‌ارپا برای توسعه‌ی الگوریتم‌های یادگیری ماشینی همکاری کرده است- روی دو زمینه‌ی یاد شده تمرکز کرده بود.

سینگلتون گفت:

وقتی شما به افرادی مانند جف بزوس (Jeff Bezos)، ریچارد برنسون (Richard Branson) و پل آلن (Paul Allen) نگاه می‌کنید. آن‌ها با هزینه‌ی شخصی خودشان از دیوار عبور کرده و فراتر از توانایی‌ها، نوآوری‌های مختلفی را بر می‌گردانند. این دقیقاً کاری است که سعی داریم انجام دهیم.

وی افزود واحد نوآوری‌های دفاع تجربی با دفتر قابلیت‌های سریع نیروی زمینی روی خودروهای بی راننده که توسط جیم متیس (Jim Mattis) مطرح شده است همکاری می‌کند. در مقابل کاپوبیانکو تأکید کرد روی فناوری‌های جدید جنگ الکترونیک کار می‌کند.

کاپوبیانکو توضیح داد آن‌ها روی این حقیقت تمرکز دارند که شکاف قابلیت‌های خودشان را با رویدادها اروپای شرقی می‌دانند.

دفتر قابلیت‌های سریع نیروی زمینی روی موقعیت، ناوبری و زمان‌بندی تمرکز دارد. به علاوه این نگرانی در سراسر پنتاگون وجود دارد که دشمنان آمریکا با مطالعه و یادگیری نحوه‌ی مقابله را با تجهیزات و مهمات پیشرفته فراگرفته باشند.

وی توضیح داد:

موضوع یاد شده یک خطر واقعی برای ما به حساب می‌آید. آن‌ها سامانه‌هایی ایجاد می‌کنند که این شکاف را پرکرده یا از بین ببرند.

سازمان دارپا برخلاف سه مرکز دیگر که فعالیتی نزدیک به هم دارند روی توسعه‌ی فناوری‌هایی در آینده‌ی دور کار می‌کند؛ اما کندی توضیح داد که همچنان در زمینه‌ی قابلیت‌های سایبری و بیولوژیکی یک هم‌پوشانی وجود دارد.

دارپا روی دو زمینه تمرکز کرده است که اولین آن سرعت تصمیم‌گیری، برای افزایش سرعت در حالت‌های اجرایی و عملیاتی تمرکز دارد. موضوع دوم اختلال است که به گفته‌ی کندی به فناوری مرتبط نمی‌شود؛ بلکه به نحوه پیشگام ماندن نسبت به دیگر کشورها مرتبط می‌شود.

از دیگر مناطقی که دارپا نسبت به آن توجه نشان داده است می‌توان به لیزر، دفاع موشکی قدرتمند و سلاح صوتی تمرکز دارد.

هر چهار نفر مورد بحث اعلام کرده‌اند که در گذشته روی پروژه‌های بسیاری با یکدیگر همکاری داشته اند و همپوشانی ایجاد شده مشکلی را برای آن‌ها ایجاد نمی‌کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/24 - 11:17- آسیا

هشدار امارات به رانندگان درمورد بیمه آنلاین جعلی

وزارت کشور امارات به رانندگان درخصوص دوری از بیمه آنلاین جعلی هشدار داد.

خرید
1405/04/24 - 11:08- تروریسم سایبری

خرید استارت‌آپ سایبری اسرائیلی توسط شرکت فناوری آمریکایی کریبِل

شرکت فناوری آمریکایی کریبِل، استارت‌آپ سایبری اسرائیلی «CardinalOps» را با مبلغی حدود ۱۰۰ میلیون دلار خریداری کرد.

متهم
1405/04/24 - 10:52- اروپا

متهم شدن اتحادیه اروپا به سانسور اینترنت و ممنوعیت وی‌پی‌ان

اتحادیه اروپا به سانسور اینترنت و ممنوعیت وی‌پی‌ان متهم و با موجی از انتقادات مواجه شد.