about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا فراجا گفت: پلیس فتا به دلالان دارو اجازه تشکیل ناصرخسروی مجازی در شبکه‌های اجتماعی نمی‌دهد و با قاطعیت با این قضیه برخورد می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سرهنگ رامین پاشایی در برنامه «صبحانه ایرانی» گفت: خرید و فروش دارو در فضای مجازی در تمامی کشور‌ها ممنوع است و ماموران پلیس فتا، خرید و فروش دارو در فضای مجازی را رصد می‌کنند.

وی افزود: در شانزدهمین عملیات پانجیا که با همکاری همزمان نیرو‌های پلیس بیش از ۱۰۰ کشور و با محوریت و هماهنگی سازمان اینترپل و همکاری سازمان بهداشت جهانی انجام شد، از فعالیت پایگاه‌های متخلف در امر خرید و فروش آنلاین دارو‌های تقلبی و غیرمجاز در فضای مجازی جلوگیری شد.

سرهنگ پاشایی گفت: در فضای مجازی فقط تعداد محدودی از داروخانه‌ها از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مجوز راه اندازی داروخانه آنلاین دریافت کردند و این داروخانه‌ها بعد از دریافت نسخه بیمار، دارو‌ها را برای وی ارسال می‌کنند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا گفت: ماموران پلیس فتا با رصد در فضای مجازی موفق شدند بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار اقلام دارویی و بهداشتی در داروخانه‌های مجازی را جمع آوری کنند.

وی افزود: ۸۰ درصد دارو‌های مکشوفه تاریخ گذشته بوده و یا به علت نداشتن شرایط نگهداری مناسب فاسد شده بودند که سودجویان با چسباندن لیبل، تاریخ مصرف این دارو‌ها را بروز کرده بودند.

سرهنگ پاشایی گفت: ۲۱۷ نفر در این رابطه شناسایی شدند که تعدادی از آن‌ها دستگیر و تعدادی دیگر احضار و یا توجیه شدند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا افزود: ۴۵ درصد دارو‌های کشف شده در بستر شبکه اجتماعی اینستاگرام، ۳۳ درصد در تلگرام و ۱۶ درصد در سایت‌های داخلی تبلیغ شده و به فروش رفته است.

وی با بیان اینکه داروی کمیاب داریم، اما دارویی که در داروخانه پیدا نشود، نداریم، گفت: تارنما‌هایی داریم که به شکل رسمی دارو‌های کمیاب را عرضه می‌کنند.

سرهنگ پاشایی افزود: برخی از پایگاه‌های اینترنتی مجوز عرضه اقلام بهداشتی را دریافت می‌کنند و سپس شروع به فروش دارو در فضای مجازی می‌کنند.

وی گفت: پلیس فتا به دلالان دارو اجازه تشکیل یک ناصرخسروی مجازی در شبکه‌های اجتماعی نمی‌دهد و با قاطعیت با این قضیه برخورد می‌کند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا به کسانی که از سایت‌ها و فضای مجازی دارو تهیه می‌کنند، گفت: سلامت خود و خانواده هایتان را با خرید دارو از منابع غیرمعتبر به خطر نیندازید؛ تا وقتی تقاضایی نباشد، عرضه‌ای شکل نخواهد گرفت.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.