about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پلیس آلمان به دنبال اطلاعات حیاتی مسروقه

در پی حمله سایبری و سرقت اطلاعات حساس مقامات دولتی آلمان در روزهای گذشته، پلیس این کشور به دنبال بازداشت مظنونین است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پلیس فدرال آلمان، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که خانه یک متهم 19 ساله را، به منظور یافتن اطلاعات حساس و حیاتی که به ادعای پلیس، توسط این فرد سرقت شده است، تفتیش و بازرسی کرد.

نام این فرد که یک متخصص کامپیوتر است، یان شوئرلین بوده و پلیس، وی را به اتهام سرقت اطلاعات بازداشت کرده است. اما دادستان آلمان اعلام کرده است که او، تنها به‌عنوان شاهد مورد پرسش قرار خواهد گرفت. گروهی از هکرها، روز جمعه اطلاعات شخصی صدها سیاستمدار آلمانی، ازجمله مشخصات کارت‌بانکی و شماره تلفن همراه آن‌ها را سرقت کردند. هکرها این اطلاعات را در شبکه اجتماعی توییتر منتشر کردند. در میان اطلاعات منتشرشده آدرس‌، کپی کارت هویت و نامه‌های شخصی سیاستمداران آلمانی به چشم می‌خورد.

مقامات امنیتی آلمان اظهار کردند که این حملات در نوع خود منحصربه‌فرد بوده و شاهد بزرگ‌ترین سرقت و هک اطلاعات محرمانه و شخصی سیاستمداران در تاریخ این کشور هستند.

در سال 2015 حمله‌ای مشابه صورت گرفت که درنهایت هکرهای دولتی روس متهم اصلی شمرده شدند. سال گذشته نیز شبکه آی‌تی حکومت آلمان تحت حمله روس‌ها قرار گرفت. به اعتقاد کارشناسان امنیتی، نکته حائز اهمیت اینجا است که اطلاعات محرمانه و حساس آلمانی ها، دارای چنان ضعف‌های امنیتی عمده ای است  که به راحتی، توسط یک فرد 19 ساله مورد هک و نفوذ قرارگرفته‌اند.

این فرد 19 ساله در توییتر با صاحب حسابی به نام «اوربیت» در ارتباط بوده است که آن فرد، به دلیل مشارکت در جابه جایی پرونده های مسروقه، تحت تعقیب پلیس قرار دارد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.