about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

در پکن، برای کنترل توریست‌ها از روبات‌هایی استفاده شده که مجهز به فناوری شناسایی صورت هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از سی نت، پلیس های روباتیک در خیابان های پکن برای کنترل توریست ها به کار گرفته شده اند.

 این روبات ها مجهز به فناوری شناسایی صورت هستند و می توانند خطر را ردیابی کنند. علاوه براین موارد آنها بازویی دارند که اندازه آن تغییر می کند و مجهز به الکتروشوک است. همچنین مجهز به بلندگوهایی هستند که از توریست ها می خواهد به طور مرتب صف ببندند و درمراحل بازرسی امنیتی همکاری کنند.

روبات مذکور مجهز به چهار دوربین دیجیتالی است. تصاویری که روبات ثبت می کند، برای  تحلیل بیشتر به مراکز امنیتی ارسال می شود.

این روبات ۷۴ کیلوگرمی با ارتفاع ۱.۴۰ متری علاوه برشناسایی صورت قابلیت گشت زنی، ارائه خدمات هوشمند و عکس العمل در مواقع اضطراری را دارد.  بالاترین سرعت آن نیز ۱۸ کیلومتر برساعت عنوان شده است.

مقامات امیدوارند استفاده از این روبات ها از فشار به نیروی پلیس بکاهد.

روبات پلیس در تعطیلات ملی چین به نام «هفته طلایی» در خیابان های پکن آزمایش شده اند اما هنوز مشخص نیست  چه زمان مقامات از آنها به طور واقعی استفاده خواهند کرد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.