about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پشتیبانی نسل بعدی آیفون از لای فای

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عده‌ای از تحلیلگران، نشانه‌هایی در کدهای سیستم‌عامل iOS پیداکرده‌اند که نشان می‌دهد در نسل بعدی این تلفن هوشمند از لای فای پشتیبانی می‌شود. فناوری لای فای می‌تواند با استفاده از نور، اطلاعات را 100 برابر سریع‌تر نسبت به وای‌فای جابه‌جا کرده و به اینترنت متصل شود.
بر اساس بررسی‌های انجام شده روی کدهای سیستم‌عامل iOS، نسل بعدی آیفون توانایی پشتیبانی از فناوری لای فای را خواهد داشت. در کش فایل‌های کتابخانه‌ای iOS 9.1، وجود قابلیت لای فای در کنار دیگر قابلیت‌های این سیستم‌عامل ذکر شده است. احتمالاً نسا بعدی تلفن‌های هوشمند اپل با استفاده از یک حسگر نوری که نور را به سیگنال‌های دیجیتالی تبدیل می‌کند، از لای فای پشتیبانی خواهند کرد.
اگرچه این فناوری هنوز فراگیر نشده است؛ اما احتمالاً شرکت اپل قصد دارد تا با این کار، سهم خود از بازار تلفن‌های هوشمند را افزایش دهد.
محققان توانسته‌اند در شرایط آزمایشگاهی، با استفاده از فناوری لای فای، به‌سرعت 224 گیگابیت در ثانیه دست پیدا کنند. با استفاده از این سرعت می‌توان یک فیلم سینمایی باکیفیت اچ. دی را در کمتر از دو ثانیه دانلود کرد. در فناوری لای فای با استفاده از نور مرئی می‌توان اطلاعات را جابه‌جا کرد؛ کاربرهای خانگی از این قابلیت می‌توانند برای دریافت اطلاعات از طریق لامپ‌های خانه اقدام کنند.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.