about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیر عامل سابق شرکت جاسوسی «NSO Group» گفت که به دلیل شرایط جنگ صندوق‌های خارجی دیگر نمی‌خواهند سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی دریم سکیوریتی (Dream Security) مستقر در سرزمین‌های اشغالی یک دور مالی 35 میلیون دلاری را تکمیل کرد. این شرکت سال گذشته توسط شالِف هولیو (Shalev Hulio)، مدیر عامل سابق شرکت جاسوسی «NSO Group»، صدراعظم سابق اتریش سباستین کورتز (Sebastian Kurz) و گیل دولف (Gil Dolev)، عضو سابق «Adallom»، NSO و دفتر نخست وزیری تأسیس شد.

دور تأمین مالی به‌وسیله سرمایه‌گذاران فعلی الف (Aleph)، که شریک مؤسس آن مایکل آیزنبرگ (Michael Eisenberg) است و گروه 11 شرکت «Dovi France» رهبری شد.

هولیو گفت که علیرغم خدمت در نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و شرایط اقتصادی مشکل‌ساز، این دور سرمایه‌گذاری انجام شده است. وی افزود :

«صندوق‌های خارجی نمی‌خواهند اینجا سرمایه‌گذاری کنند و می‌ترسند و هیچ‌کس نمی‌داند قرار است در اسرائیل چه اتفاقی بیفتد. حتی مشتریان نیز تردید دارند. برای ما بسیار مهم بود که یک کار نمادین انجام دهیم و در واقع مایکل و دوی تصمیم گرفتند که در بحبوحه جنگ، یک دور مالی را هدایت کنند. مهم‌ترین چیز این است که من در هنگام امضای قرارداد در نیروهای ذخیره ارتش بودم، بنابراین مایکل و تمام مدیران به مرز غزه آمدند و قرارداد در آنجا امضا شد.»

مدیر عامل سابق شرکت جاسوسی NSO  ادعا کرد که پلتفرم توسعه یافته این شرکت، امنیت سایبری را برای شرکت‌ها و دولت‌ها فراهم می‌کند و مشتریانش شرکت‌های بزرگی هستند که شبکه‌های زیادی از جمله دولت‌ها و سازمان‌های دولتی، زیرساخت‌های حیاتی و حتی شرکت‌های آب، شرکت‌های برق، بنادر و پالایشگاه‌های نفت دارند. همه این نهادها بسیار کامپیوتری هستند و در برابر حملات سایبری بسیار حساس هستند. 

راه‌حل ارائه شده از سوی شرکت شامل تعدادی محصول است که با هم کار می‌کنند تا ارزیابی بالقوه همه تهدیدات سایبری برای سازمان را انجام دهند و مسیرهای حمله احتمالی را پیش‌بینی کنند. این امر به سرعت از طریق اتوماسیون کامل و بدون نصب سخت‌افزار یا نرم‌افزار به دست می‌آید. این سیستم اساساً امکان یادگیری مداوم سازمان و تهدیدات بالقوه را فراهم می‌کند و همراه با سیستم تشخیص پویا، به تهدیدات پویا و مختلف در زمان واقعی واکنش نشان می‌دهد و مجموعه‌های حفاظتی سفارشی برای نهادها و شرکت‌ها تولید می‌کند.

هولیو عنوان کرد :

«در طول جنگ و پس از اینکه تعدادی از بیمارستان‌های اصلی رژیم صهیونیستی مورد حملات سایبری قرار گرفتند، شرکت داوطلب شد تا زیرساخت‌های خود را برای یک بیمارستان اسرائیلی فراهم کند. از آنجایی که حملات سایبری زیادی به چندین بیمارستان صورت گرفت، راه کارمندان شرکت ما برای داوطلب شدن و مشارکت این بود که بستر خود را به صورت رایگان در اختیار بیمارستانی قرار دهیم که آن را درخواست کرده بود.»

از مشتریان Dream Security می‌توان به مرجع امنیت سایبری یک کشور بزرگ اروپایی و وزارت دادگستری یک کشور بزرگ آسیایی اشاره کرد. این شرکت همچنین پلتفرم خود را در اختیار طیف وسیعی از شرکت‌های زیرساختی در اراضی اشغالی از جمله بنادر و پالایشگاه‌های نفت قرار می‌دهد.

دریم سکیوریتی 70 کارمند دارد که 60 نفر از آنها در فلسطین اشغالی هستند. از زمان شروع جنگ، 10 درصد از نیروی کار از جمله خود هولیو به‌وسیله نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی بسیج شده‌اند. دستیار شخصی او در کیبوتز نیریم (Kibbutz Nirim) در مرز غزه زندگی می‌کند اما از حمله غافلگیرانه 7 اکتبر جان سالم به در برده است.

هولیو مدعی شد تا آنجا که به شرکت مربوط می‌شود، طبق معمول تجارت و حتی رونق وجود دارد و با وجود عدم تمایل سرمایه‌گذاران خارجی، همه انواع صندوق‌های یهودی وجود می‌خواهند در سرزمین‌های اشغالی سرمایه‌گذاری کنند.

دریم سکیوریتی سال گذشته 20 میلیون دلار در دور اول سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد. در میان سرمایه‌گذاران آدی شالِف (Adi Shalev)، اولین سرمایه‌گذار در NSO و تاجر نوآم لانیر (Noam Lanir) بود، و همچنین 3 کارآفرین سایبری اسرائیلی به نام‌های یِوگِنی دیبروف (Yevgeny Dibrov) و نادیر اسرائیل (Nadir Israel) از آرامیس (Aramis) و عاصف هِفِتز (Assaf Hefetz) از اسنیک (Snyk) بودند. به گفته این شرکت، عاصف راپاپورت (Assaf Rapaport) نیز به عنوان یک سرمایه‌گذار در دور فعلی حضور دارد.
 

Paragraphs
NSO+Dream
NSO+Dream Security

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.