about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 یکی از برنامه‌های مربوط به محافظت از ویروس‌ها که در Google Play  وجود دارد و به تازگی طرفداران بسیاری نیز پیدا کرده برنامه‌ای به اسم Virus Shield است. این برنامه ظاهر جالبی دارد و به راحتی با فشار یک دکمه فعال خواهد شد.

این برنامه تنها 1 هفته است که ارائه شده و قیمتی برابر 3.99 دلار دارد، اما در این یک هفته توانسته رتبه اول برنامه‌های پولی Google Play را به خود اختصاص دهد و بعد از ده هزار بار دانلود شدن توانسته 4.7 ستاره را به دست بیاورد.

در توضیحات برنامه گفته شده که این برنامه‌ می‌تواند از نصب اپلیکیشن‌های مضر بر روی گوشی شما جلوگیری کند. در عین حال باتری را بسیار کم مصرف می‌کند.

تنها یک اشکال در این برنامه وجود دارد و آن این است که سازندگان آن کلاهبردار هستند! معنی این کلمه این نیست که اگر برنامه را نصب کنید به گوشی شما ضرر می‌زند، منظور ما این است که این برنامه کاملا تقلبی است. تنها کاری که این برنامه انجام می‌دهد این است که شما با کلیک بر روی شکل برنامه که به صورت X است باعث می‌شوید شکل برنامه به صورت یک ✔  تبدیل شود و در عمل برنامه هیچ کاری را انجام نخواهد داد و فقط عکس برنامه عوض می‌شود.

جالب اینجاست که هیچ مشخصاتی از سازنده این برنامه در دسترس نیست

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد