about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پرداخت غرامت اپل به کمیسیون اروپا

اپل که از سوی مقامات کمیسیون اروپایی به فرار مالیاتی با سوءاستفاده از قوانین سهل گیرانه ایرلند متهم شده، برای کاهش اختلافات با این کشور به دنبال پرداخت 16 میلیارد دلار در ماه مارس است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پرداخت مبلغ 16 میلیون دلار به ایرلند توسط اپل تا شهریور ماه ادامه می یابد و درک موران از مقامات وزارت دارایی ایرلند این موضوع را تایید کرده است.

این پول در یک حساب امانی که هم اپل و هم مقامات ایرلندی به آن دسترسی دارند، به امانت خواهد ماند تا تکلیف منازعه حقوقی میان اپل و کمیسیون اروپایی در مورد فرار مالیاتی این شرکت مشخص شود.

مقامات کمیسیون اروپایی به اپل اتهامات متعددی در مورد فرار مالیاتی و همین طور دریافت کمک حقوقی غیرقانونی توسط دولت ایرلند وارد کرده اند و از این کشور خواسته اند تا 16 میلیارد دلار به علت همین تخلفات از اپل دریافت کرده و نگهداری کند.

بر اساس تحقیقات به عمل آمده، دولت ایرلند از سال 1991 تا سال 2007 به اپل اجازه داده تا درآمد خود در بازار کشورهای اروپایی را به زیرمجموعه های خود در این کشور مننتقل کند و از این طریق قوانین مالیاتی سختگیرانه کشورهایی مانند فرانسه و آلمان را دور بزند. اگر محکومیت اپل توسط کمیسیون اروپایی قطعی شود، این شرکت باید میلیاردها دلار غرامت بپردازد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.