about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پرداخت با اثرانگشت جایگزین کارت‌های اعتباری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یک استارتاپ انگلیسی موسوم به Sthaler نوعی اسکنر بیومتریک توسعه داده است که با نقشه‌برداری از رگ‌های انگشت کاربر، یک شناسه منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.

این استارتاپ قصد دارد از طریق اتصال این شناسه منحصربه‌فرد به کارت اعتباری یا حساب بانکی کاربران، امکان پرداخت و تراکنش‌های مالی را بدون استفاده از کارت‌های اعتباری پلاستیکی و تنها با اسکن انگشت کاربران فراهم کند.

قرار است این اسکنر بیومتریک که FingoPay نام دارد، ماه آینده در یک باشگاه شبانه انگلیسی به‌صورت آزمایشی مورد بهره‌برداری قرار گیرد. همچنین برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای مک‌دونالد در حال نصب و راه‌اندازی نمونه‌ای از این فناوری هستند.

رونمایی از این فناوری با افزایش اقبال عمومی از شناسه‌های بیومتریک، متقارن شده است و طرفداران آن معتقدند این شیوه پرداخت بسیار امن‌تر و کارآمدتر از گذرواژه‌ها و شناسه‌های متداول است.

به گفته مقامات شرکت Sthaler احتمال این‌که ساختار رگ‌های دو نفر کاملاً مشابه یکدیگر باشد، یک در 3.4 میلیارد است و درنتیجه جعل شناسه حاصل از به‌کارگیری این فناوری، غیرممکن است.

اسکنر FingoPay توسط شرکت هیتاچی ساخته‌شده و در حال حاضر در بانک Barkley به‌عنوان ابزاری برای شناسایی مشتریان تجاری و همچنین در دستگاه‌های خودپرداز ژاپنی کاربرد دارد؛ اما مجوز استفاده از این اسکنر به‌طور انحصاری توسط شرکت Sthaler صادر می‌شود.

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.