about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

پرداخت باج به مهاجمان ممنوع

مقامات آمریکایی به‌شدت سازمان‌ها را از پرداخت باج منع می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات فدرال امریکا به‌شدت سازمان‌ها را از پرداخت باج منع کرده‌اند؛ اما آنه نئوبرگر (Anne Neuberger) از شورای امنیت ملی توضیح می‌دهد که چرا تصمیم به ممنوعیت گرفته شده است.

پرداخت یا عدم پرداخت؛ این سؤال در حیطه‌ی باج افزارها بود که دولت ایالات‌متحده را درگیر این موضوع کرد که آیا باید پرداخت به مهاجمان را ممنوع کند یا خیر؛ موضوعی که در مسیر انجامش معضلات اخلاقی را ایجاد خواهد کرد.

آن نئوبرگر، معاون مشاور امنیت ملی در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور در شورای امنیت ملی ایالات‌متحده، در اوایل ماه جاری در کنفرانس کد (the Code Conference) گفت که درنهایت، مقامات ایالات‌متحده تصمیم به ممنوعیت کامل گرفته‌اند.

نئوبرگر گفت:

این کاری بسیار دشوار خواهد بود و باید کارهای بسیار بیشتری برای بهبود امنیت فناوری و بهبود امنیت سایبری سیستم‌ها انجام شود، در غیر این صورت منجر به این خواهد شد که اساساً قربانیان تحت فشار قرار گرفته تا پرداخت‌های خود را مخفی کنند.

دولت ایالات‌متحده از سازمان‌ها می‌خواهد که تماس بگیرند، درخواست حمایت کنند و سریعاً میزان امنیت خود را بهبود بخشند؛ همان‌طور که ناحیه یکپارچه مدرسه‌ای لس‌آنجلس در اوایل این ماه پس‌ازآن که با آنچه که نئوبرگر به‌عنوان «حمله باج افزاری فلج‌کننده» توصیف کرد، انجام داد.

او می‌گوید که یک معضل اخلاقی در مورد پرداخت‌های باج افزاری وجود دارد؛ به‌ویژه زمانی که زمینه انسانی در نظر گرفته شود. این موضوع هم چیزی نیست جز عدم باج‌گیری مجدد مهاجمین پس از پرداخت اولیه توسط قربانی.

حتی باوجوداینکه اکنون ممنوعیت کاملی وجود ندارد؛ اما مقامات به‌طور فعال از پرداخت باج به مهاجمان جلوگیری می‌کنند.

در عوض، توصیه این است که ازآنچه نئوبرگر به‌عنوان اقدامات اساسی امنیت سایبری نام می‌برد، پیروی شود: پشتیبان گیری مداوم و ذخیره داده‌ها به‌صورت آفلاین، احراز هویت چندعاملی و رمزگذاری داده‌ها.

نئوبرگر می‌گوید:

اولین و مهم‌ترین درخواست ما این است که این اقدامات انجام بگیرند؛ زیرا در این صورت واقعاً در برابر پیچیده‌ترین مهاجمان محافظت خواهید شد. فراتر از آن، اگر کسی مورد حمله قرار گرفت، همان‌طور که ناحیه مدرسه‌ای یکپارچه لس‌آنجلس در اوایل این ماه انجام داد، با اف بی آی تماس بگیرید و ما برای کمک به شما، حمایت بیشتری خواهیم کرد.

مقامات فدرال همچنین ارائه‌دهندگان بیمه را از پرداخت باج منع می‌کنند؛ اما طبق گفته نئوبرگر، شرکت‌های بیمه می‌توانند نقش مهمی در کاهش نرخ وقوع حمله باج افزاری به‌طور گسترده ایفا کنند.

او گفت که شرکت‌های بیمه باید با مالیات بستن به میزان بالاتری برای تأییدیه‌های پذیره‌نویسی و ارائه حق بیمه کمتر به سازمان‌هایی که این اهداف را برآورده می‌کنند، اقدامات خوب امنیت سایبری را تشویق کنند.

نئوبرگر در انتها یاد آور شد:

این موضوع کار را برای مهاجمان بسیار سخت‌تر می‌کند؛ زیرا بسیاری از مهاجمان از نقطه‌ضعف‌های موجود در جاهایی که وصله‌ای وجود دارد و شناخته شده‌اند، استفاده می‌کنند. اگر بتوانیم سطح امنیتی را به جایی برسانیم که مهاجم را مجبور به ارائه چیز جدیدی در هر بار کند، شاهد کاهش چشمگیر تعداد حملات خواهیم بود. امروزه انجام این امر بسیار آسان است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.