about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

پخش مستقیم ویدئو در یوتیوب

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یوتیوب از افزوده شدن قابلیت پخش مستقیم ویدئویی به برنامه موبایلی خود خبر داد. این خدمات ابتدا به تعداد محدودی از کاربران ارائه‌شده و سپس در دسترس همگان قرار می‌گیرد.

کرت ویلمز مدیر واحد محصولات یوتیوب ضمن اعلام این خبر گفت اگرچه این سایت به اشتراک‌گذاری ویدئو قبلاً هم از چنین قابلیتی برخوردار بوده، اما این خدمات تنها در اختیار کسانی قرار می‌گرفت که از حساب کاربری تأییدشده برخوردار بودند.

در ماه‌های اخیر شرکت‌های فناوری رقابت تنگاتنگی را به‌منظور ارائه خدمات پخش مستقیم ویدئویی آغاز کرده‌اند. توییتر همین خدمات را با استفاده از برنامه پریسکوپ و فیس‌بوک آن را با استفاده از خدمات لایو خود ارائه می‌دهد.

استفاده از خدمات پخش ویدئویی یوتیوب چندان دشوار نیست. کاربران باید بر روی دکمه قرمزرنگ بزرگی در سمت راست و پایین نمایشگر ضربه بزنند و برای نمایش تصویر کوچک ویدئو یا thumbnail یک تصویر سلفی از خود تهیه کنند و سپس تصویربرداری از صحنه موردنظر را با استفاده دوربین گوشی خود آغاز کنند.

جستجو در ویدئوهای زنده، امکان نگارش نظرات و محافظت از ویدئوها در برابر استفاده غیرمجاز از جمله مزایای این خدمات است. رابط کاربری این سرویس به‌گونه‌ای طراحی‌شده تا کاربران از ارسال ویدئوهای زنده توسط دوستان خود مطلع شوند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/25 - 11:14- بین الملل

هشدار استرالیا و کشورهای غربی درمورد تشدید فعالیت هکرهای روسی

اداره سیگنال‌های استرالیا و شرکای امنیتی جهانی درخصوص افزایش فعالیت هکرهای روسی هشدار دادند.

قطر
1405/04/25 - 10:57- آسیا

قطر فاتح جایزه WSIS 2026 در حوزه امنیت سایبری

آژانس ملی امنیت سایبری قطر جایزه اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۶ را دریافت کرد.

گسترش
1405/04/25 - 10:51- آسیا

گسترش امنیت سایبری در کشورهای عربی با مشارکت Rapid7

شرکت‌های «Rapid7» با «Mindware» با هدف گسترش امنیت سایبری در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با یکدیگر مشارکت کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.