about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پهپاد یادشده با استفاده از دوربین خود می‌تواند تصاویر فوق دقیق 4K تهیه‌کرده و به‌صورت مستقیم برای تلویزیون‌های هوشمند ارسال کند.
برنامه نرم‌افزاری این پهپاد با تلویزیون‌های Tizen سامسونگ و اپل تی وی سازگاری دارد. شرکت دی جی آی که یکی از دو تولیدکننده بزرگ پهپاد در جهان محسوب می‌شود مدتی است بر روی عرضه محصولاتی با دوربین‌های قدرتمند متمرکزشده است.
در مقابل گوپرو رقیب اصلی دی جی آی قصد دارد دامنه فعالیت‌های خود را به دیگر حوزه‌های تفریح و سرگرمی توسعه دهد و با تولیدکنندگان کنسول‌های بازی مختلف و همین‌طور ال‌جی و سامسونگ همکاری کند. ارائه خدماتی برای تفریح و سرگرمی در هواپیماها ازجمله دیگر برنامه‌های این شرکت است.
برنامه Smart TV app شرکت دی جی آی در فروشگاه‌های آنلاین اپل و سامسونگ در دسترس است و با اندروید 5.1 به بالا سازگاری دارد.

 

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.