about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پتنت سامسونگ از نقش هوش مصنوعی می گوید

سامسونگ موفق شده پتنت جدیدی ثبت کند که بر اساس آن هوش مصنوعی می تواند عکس‌ العمل‌های احساسی خریداران به محصولات مختلف را مشاهده‌ کرده و با توجه به آنها، گزینه‌های متنوعی برای خریدشان معرفی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پتنت جدید در واقع به روش مخصوص یادگیری ماشینی و نحوه‌ی اجرای آن روی گجت‌ها اختصاص دارد. این پتنت نشان می‌دهد که در ابتدا سامسونگ قصد دارد نحوه‌ی خواندن احساسات مختلف چهره انسان را به هوش مصنوعی بیاموزد.

بدین ترتیب هوش مصنوعی قادر خواهد بود تا احساس ناراحتی، خشم، شادمانی، تعجب، یا شعف را تشخیص دهد و بر اساس آن نتیجه گیری کند.

این مسئله موجب می‌شود که هوش مصنوعی متوجه شود یک کاربر با مشاهده‌ی محصولی خاص چه عکس العملی نشان می‌دهد. بر اساس این پتنت، هوش مصنوعی بنابر برداشت خود از بازخورد کاربر، تصمیم می‌گیرد و گروهی از محصولات مشابه را به او پیشنهاد خواهد کرد.

این سیستم در ذخیره‌ی اطلاعات گامی فراتر بر می‌دارد و بازخورد احساسات کاربران را بر حسب سن، جنسیت و ... طبقه بندی نموده و تاریخچه‌ای برای محصولات مورد علاقه‌ی هر فرد تهیه خواهد کرد.

این مسئله موجب می شود که سامسونگ آماری کلی از خریدهای هر فرد داشته باشد اما هنوز مشخص نیست که کمپانی کره‌ای قصد دارد از این دیتا در چه زمینه ای استفاده کند.

البته این سیستم در ابتدا کاربرد چندانی نخواهد داشت و باید برای استفاده بهینه‌ از آن، چند ماه بگذرد تا هوش مصنوعی بتواند به علایق و انتخاب‌های کاربر پی ببرد.

با این وجود پتنت جدید سامسونگ نشان می‌دهد که کمپانی کره‌ای قصد دارد نقش هوش مصنوعی در خرید را پر رنگ تر کند و بدین شکل از علایق کاربرانش مطلع گردد.

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.