about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اینترپل، یک تحقیق موفقیت آمیز در مورد عملیات فیشینگ به عنوان یک سرویس به نام 16شاپ (16shop) را با دستگیری اپراتورهای ادعایی ساخته شده در اندونزی و ژاپن و بسته شدن پلت فرم فاش کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، مدیر ادعایی در اندونزی دستبند زده شد، یکی از همکارانش در ژاپن به اتهام فروش آمازون های جعلی به قیمت 60 دلار دستگیر شد.

سازمان همکاری پلیس بین‌المللی روز سه‌شنبه فاش کرد که یک پروژه تحقیقاتی برای بررسی تهدیدات سایبری در بلوک ده کشوری اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) وجود 16شاپ را شناسایی کرده است که آن را فروشنده «کیت‌های فیشینگ» می‌داند که به مجرمان سایبری فروخته می‌شود.

اینترپل این کیت ها را برای به خطر انداختن 70 هزار کاربر در 43 کشور، ارزیابی کرده است.

عملیات علیه 16شاپ، شامل تبادل اطلاعات بین اداره جرایم سایبری دبیرخانه کل اینترپل، به علاوه مقامات اندونزی، ژاپن و ایالات متحده بوده است.

گروه‌های اطلاعات خصوصی شامل مؤسسه دفاع سایبری ژاپن، گروه آی بی سنگاپور، واحد شبکه‌های پالو آلتو 42 و ترند میکرو (Trend Micro) نیز با پشتیبانی از پلتفرم تحقیقات جرایم سایبری سایبرتول بلت (Cybertoolbelt)، وارد عمل شدند.

این اقدامات باعث شد که اداره جرایم سایبری پلیس ملی اندونزی در ماه گذشته یک مرد 21 ساله را که مظنون به مدیریت 16شاپ بود را دستگیر کند و طی این عملیات، اقلام الکترونیکی و چند خودروی لوکس نیز کشف و ضبط شود.

مقامات ژاپنی مرد دیگری را دستگیر کرده اند که گفته می شود با 16شاپ مرتبط بوده است.

تجزیه و تحلیل گروه آی بی (IB) شرکت سنگاپوری اینفوسک (infosec) از 16شاپ باعث شد تا ادعا کند که بیش از 150 هزار دامنه فیشینگ با استفاده از کیت های فیشینگ آن ایجاد شده است.

شرکت اینفوسک معتقد است کیت های مورد بحث حداقل از نوامبر 2017 به مجرمان سایبری زیرزمینی با قیمت های 60 تا 150 دلار عرضه شده است.

این گروه از طریق ایمیل به خبرگزاری رجیستر (The Register) گفته است:

صفحات جعلی تقلید از آمازون به قیمت 60 دلار و صفحات فیشینگ که کاربران امریکن اکسپرس (American Express) را هدف قرار می‌دهند، به قیمت 150 دلار ارائه می شده است.

این کیت ها از هشت زبان و موقعیت جغرافیایی استفاده می کردند، به طوری که قربانیان احتمالی محتوای محلی را مشاهده می کرده اند.

همکاری بین‌المللی لازم بود زیرا فروشنده فیشینگ به‌عنوان یک سرویس، برخی از عملیات خود را بر روی سرورهایی که توسط یک شرکت مستقر در ایالات متحده نگهداری می‌شد، میزبانی می‌کرده است.

بنابراین، اف بی آی به امنیت اطلاعاتی که با بازرسان اندونزیایی به اشتراک گذاشته شده بود، کمک کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.