about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ارائه دهنگان سرویس فعال در پایگاه خبری الجزیره قطر توانستند حملات سایبری سریالی به وبسایت های خود را شناسایی و خنثی کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پایگاه خبری عرب زبان الجزیره اعلام کرد که مجموعه ای از حملات سایبری به پایگاه های اینترنتی خود در هفته گذشته را مسدود کرده است.

ظاهرا مهاجمین تلاش داشتند با به دست گرفتن برخی از اجزای پلتفرم خبری آن ها، در این وبسایت اختلال ایجاد کنند که در نهایت تیرشان به سنگ خورد. 

این پایگاه خبری وابسته به دولت قطر می باشد.

وبسایت های الجزیره بین 5 و 8 ژوئن 2021 با حملات الکترونیکی مستمری مواجه شدند که سعی در دسترسی، اختلال و کنترل برخی از پایگاه های خبری آن ها را داشتند. اوج این حملات، 6 ژوئن، پیش از پخش مستند " در مشت مقاومت " از این شبکه بود. 

الجزیره گفت که ارائه دهنگان سرویس این وبسایت توانستند این حملات را شناسایی و خنثی کنند. 

الجزیره این اقدام سایبری را محکوم کرد و پیگیری قضایی را حق قانونی خود در این موضوع دانست. آن ها بر این باورند که این دست حملات تنها باعث مصمم تر شدن الجزیره در کار خود می شود. 

محققین Citizen Lab، دسامبر 2020 خبر از هدف قرار گرفتن 36 کارمند این پایگاه خبر قطری در یک کمپین جاسوسی دادند. ظاهرا مهاجمین توانسته بودند با سوء استفاده از یک آسیب پذیری روز صفر در iOS، گوشی های آیفون کارمندان را هک کنند. 

اما حمله اخیر با قدرت توسط الجزیره شناسایی شد و مهاجمین از رسیدن به اهداف شوم خود بازماندند. 

منبع:

تازه ترین ها
هشت
1405/05/08 - 18:39- اروپا

هشت کشور با تحریم‌های سایبری جدید اتحادیه اروپا همسو شدند

.هشت کشور اروپایی، سیاست‌های ملی خود را با آخرین تحریم‌های اتحادیه اروپا هماهنگ کردند

راه‌اندازی
1405/05/08 - 17:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا توسط آلمان

آلمان چارچوب ملی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را راه‌اندازی کرد.

دسترسی
1405/05/08 - 16:43- هوش مصنوعي

دسترسی عمومی به ابزار چت‌جی‌پی‌تی سلامت

شرکت اوپن‌اِی‌آی دسترسی عمومی به ابزار چت‌جی‌پی‌تی سلامت را راه‌اندازی کرد.