about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ محققان ترند میکرو ورود بدافزارها به پایانه‌های فروشگاهی را روز به روز رو به افزایش برآورد کرده‌اند. بدافزار FighterPOS برای بار اول در آوریل 2015 فعالیت خود را در برزیل شروع کرد.
محققان ترند میکرو باور داشتند که بدافزار توسط یک نفر مدیریت می‌شود درصورتی‌که توسط یک هکر برزیلی اجرا و مدیریت می‌شد. بر اساس تحقیقات محققان شخصی که مدیریت و اجرای این بدافزار را به عهده دارد اطلاعات حساب 22000 کاربر را به سرقت برده و در محیط دارک وب «Dark Web» به ارزش 5000$ به فروش رساند.
با توجه به تحقیقات این موسسه بدافزار ذکرشده توسط سازنده توسعه داده نشده است. به نظر می‌رسد که کد منابع بدافزار به شخص یا گروه هکری که برای بار اول از این بدافزار بهره‌برداری کرده است فروخته‌شده باشد.
جزییات انتشار اطلاعات بدافزار نشان می‌دهد که افراد دیگری پشت پرده انتشار قرار دارند درصورتی‌که محققان بر این باورند که زبان برنامه‌نویسی و عملکرد کدها به زبان انگلیسی است.
قابلیت خود تکثیری بدافزار
به نظر می‌رسد که بدافزار نام‌برده یکی از خطرناک‌ترین بدافزارهای موجود است. درصورتی‌که یکی از ویژگی‌های اصلی بدافزار این است که از ویژگی کرم رایانه‌ای برای آلوده کردن رایانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کرم رایانه‌ای قابلیت این را دارد که شبکه‌های محلی را که از ورودی پایانه‌های فروشگاهی استفاده می‌کنند را اسکن کند و تا حد امکان سامانه‌های آسیب‌پذیر را مشخص کند.
باوجود کدهای انگلیسی در ابن بدافزار تابه‌حال از انتشار بدافزار به بیرون از برزیل خبری انتشار داده نشده است. درحالی‌که بیش از 93% فعالیت بدافزار در برزیل و 6% در آمریکا پیشروی داشته است.


تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.