about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کارشناسان اعلام کردند که پاکستان خواستار ابزار قانونی مناسب برای مقابله با تهدیدات سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پاکستان در نشست «Arria-Formula» شورای امنیت سازمان ملل گفت که یک سند الزام‌آور قانونی، که به منافع همه کشورها می‌پردازد، بهترین گزینه برای مقابله با تهدیدات سایبری فزاینده علیه صلح و امنیت بین‌المللی خواهد بود.

عامر خان (Aamir Khan)، معاون نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل عنوان کرد :

«حملات سایبری با شدت فزاینده‌ای در سراسر طیف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ما انجام می‌شود و تأثیر مخربی بر زیرساخت‌ها و جوامع حیاتی دارد.»

او تأکید کرد که اطمینان از استفاده صلح‌آمیز از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات (ICT) و جلوگیری از جنگ سایبری یک چالش حیاتی است.

آلبانی و ایالات متحده یک جلسه شورای 15 نفره را در مورد مسئولیت و پاسخگویی دولت‌ها به حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی تحت قالب Arria-Formula، که به نام دیگو آریا (Diego Arria)، سفیر سابق ونزوئلا در سازمان ملل، نامگذاری شده، تشکیل دادند.

این نشست یک فرآیند مشاوره غیررسمی است که به شورا این فرصت را می‌دهد تا در یک محیط محرمانه و غیررسمی با مردم صحبت کند. عامر خان در سخنان خود اظهار داشت که شورای امنیت در حال حاضر قادر به رسیدگی به مشکلات ناشی از حملات سایبری به دلیل فلج شدن آن نیست.

وی خاطرنشان کرد :

«بنابراین، پیشنهاد این که تنها یک سند الزام‌آور قانونی که منحصراً برای رسیدگی به شرایط خاص و منافع همه دولت‌ها تنظیم شده باشد، بهترین راه رو به جلو خواهد بود.»

نماینده پاکستان ضمن تأکید بر نیاز به ظرفیت‌سازی برای توانمندسازی کشورهای عضو برای پاسخگویی مؤثر به چالش‌های فضای سایبری اظهار داشت :

«ما از جامعه بین‌الملل به‌ویژه کشورهای توسعه‌یافته می‌خواهیم که کمک‌های فنی منصفانه، عادلانه و بدون قید و شرط، حمایت از ظرفیت‌سازی و انتقال فناوری برای کمک به کشورها، به‌ویژه کشورهایی که منابع محدودی دارند، در تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری خود ارائه دهند.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.