about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ویژگی ساخت لیست نقشه های گوگل وارد دسکتاپ شد

گوگل در پلتفرم موبایل، امکاناتی را به نقشه گوگل اضافه کرد که کاربران می‌توانند لیست محل‌ خود را بسازند حال، گوگل این ویژگی را به نسخه دسکتاپ اضافه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ از ماه فوریه سال جاری میلادی، افراد می‌توانند در تلفن‌های همراه، لیست مکان‌های مورد علاقه خود را به نقشه های گوگل (Google Maps) اضافه کنند. پس از آن، گوگل این امکان را در اختیار کاربران خود قرار داد تا بتوانند لیست‌های انتخابی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. حال این شرکت تصمیم گرفته کارایی این برنامه را گسترش دهد و مردم در نسخه desktop نیز بتوانند از این برنامه استفاده کنند.

استفاده از این برنامه در کامپیوترهای شخصی بسیار ساده است. کافی است با مرورگر مورد علاقه خود، گوگل مپز را باز و محل مورد علاقه خود را انتخاب کنید. پس از آن گزینه «ثبت» را انتخاب و در لیست مورد نظر خود ذخیره کنید.

چنانچه پس از مدتی خواستید لیست مکان‌های انتخابی خود را ببینید، می‌توانید به بخش «Your Places» در گوگل مپز مراجعه کنید. اگر که خواستید محل‌های مورد علاقه خود را نیز به اشتراک بگذارید، تنها کافی است به گزینه تنظیمات رفته و اشتراک‌گذاری را آغاز کنید.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.