about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یکی از کارمندان مایکروسافت اسکرین شاتی از ویژگی جدید نوت پد در ویندوز ۱۱ منتشر کرده است. البته مشخص نیست این ویژگی چه زمان عرضه می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نئو وین، مایکروسافت مشغول توسعه ویژگی های جدید برای ویندوز ۱۱ و همچنین اپ های مختلف است. اکنون طبق اطلاعاتی که یکی از کارمندان شرکت فاش کرده، به نظر می رسد یکی از اپ هایی که در این فرایند تغییر می کند «نوت پد» است که احتمالاً از تب های مختلفی پشتیبانی خواهد کرد.

تب های مختلف در نوت پد مانند تب های مختلف در Files Explorer و مرورگرهای وب عمل می کنند. به عبارت دیگر نیازی نیست کاربر برای چند فولدر مختلف، پنجره های متعددی باز کند. تمام آنها را می توان در یک پنجره اما با تب های مختلف باز کرد.

اگر قابلیت تب در نوت پد ارائه شود، احتمالاً جذاب ترین ویژگی برای ویندوز ۱۱ خواهد بود. آخرین باری که اخباری درباره تغییرات مرتبط با این اپ منتشر شد، زمانی بود که مایکروسافت اپ نوت پد را برای کاربران ویندوز ۱۱ دوباره طراحی کرد.

تصاویری از نوت پد همراه تب های مختلف منتشر شده که در آن پیامی به کاربران هشدار داده از صفحه مذکور اسکرین شات نگیرند. با وجود هشدار مایکروسافت، قبل از اینکه منتشر کننده عکس بتواند آن را حذف کند، اسکرین شات مذکور در توئیتر به طور گسترده منتشر شد.

البته در اسکرین شات مذکور هیچ اطلاعاتی درباره آنکه ویژگی چه زمان عرضه می شود، وجود ندارد. احتمال دارد مایکروسافت مشغول بررسی قابلیت های جدید در نوت پد در ویندوز ۱۱ باشد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.