about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ویزا و مسترکارت مصمم به افزایش امنیت پرداخت

در هفته گذشته شرکت‌های بزرگ ویزا و مسترکارت، یک گروه جدید صنعتی را برای افزایش امنیت سیستم‌های پرداخت در ایالات متحده تشکیل دادند.

در هفته گذشته شرکت‌های بزرگ ویزا و مسترکارت، یک گروه جدید صنعتی را برای افزایش امنیت سیستم‌های پرداخت در ایالات متحده تشکیل دادند. هدف اصلی این گروه جدید معرفی Europay، مسترکارت، و کارت‌های تخفیف ویزا (EMV) می‌باشد.

نقض داده‌های اخیری که شرکت Target و چند شرکت بزرگ دیگر در ایالات متحده از آنها رنج می‌برند باعث شده تا بار دیگر نیاز به معرفی فن آوری تراشه EMV مطرح شود. بر خلاف کارت‌های نوار مغناطیسی کلاسیک، اطلاعات در این نوع از کارت‌های پرداخت، نمی‌توانند توسط کلاه برداران کپی شوند و مورد سوء استفاده قرار گیرند.

بعد از آنکه مجرمان اینترنتی جزئیات کارت پرداخت 40 میلیون نفر از مشتریان Target را به سرقت بردند، این شرکت نشان داد که هدفش استقرار فن آوری کارت‌های تراشه فعال در فروشگاه‌های خود در سرتاسر ایالت متحده می‌باشد که در اوایل 2015  صورت می‌پذیرد.

در حال حاضر  شرکت‌های خرده فروش ایالت متحده، آماده به سرمایه گذاری 100 میلیون دلاری خود برای سرعت بخشیدن به این روند می‌باشند. در حال حاضر نیز دو شرکت بزرگ و موسسات مالی درگیر این طرح  شده اند و بنابراین کارت‌های دارای PIN  و تراشه به سرعت در ایالات متحده به تصویب خواهد رسید.

گروه جدید شامل بانک ها، خرده فروشان، اتحادیه‌های اعتباری، کارفرمایان، تولید کنندگان دستگاه‌های فروش و گروه‌های صنعتی تجاری می‌باشند.

علاوه بر استفاده از فن آوری تراشه EMV، این گروه نیز با هدف ترویج tokenization، رمزگذاری نقطه به نقطه و دیگر راه حل‌های امنیتی اضافی در تلاش می‌باشند. علاوه بر این، این ابتکار در حال توسعه، برای تامین امنیت در تمامی بخش‌های صنعت پرداخت متمرکز خواهد شد./

 

تازه ترین ها
توقیف
1405/04/29 - 22:03- آمریکا

توقیف بیش از هزار دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ دامنه توقیف شده که بازی‌های جام جهانی را به طور غیرقانونی پخش می‌کردند.

راهکار
1405/04/29 - 21:52- هوش مصنوعي

راهکار هوش مصنوعی دانشجویان اماراتی برای تسهیل انطباق سایبری

دانشجویان دانشگاه خلیفه امارات پلتفرم هوش مصنوعی را برای ساده‌سازی رعایت الزامات امنیت سایبری توسعه دادند.

بحران
1405/04/29 - 21:39- آسیا

بحران امنیت هویت در شرکت‌های سنگاپور

محققان اعلام کردند که نقض هویت در سال گذشته، ۷ مورد از هر ۱۰ شرکت سنگاپوری را درگیر کرده است.