about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گزارش‌های زیادی از کاربران دستگاه‌های هوآوی و آنر می‌بینم که تلفن‌های آن‌ها به اشتباه برنامه‌های گوگل را به‌عنوان بدافزار تروجان شناسایی می‌کنند. بر اساس هشدار، این «نرم افزار مخرب» قابلیت ارسال پیامک بدون رضایت کاربر را دارد.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، در تالارهای گفتگوی کاربران در ردیت (Reddit)، گوگل ساپورت (Google Support)، و تعداد زیادی دیگر، چندین حساب پشتیبانی می‌کنند که این یک اتفاق مجزا نیست.

به نظر می رسد این مشکل پس از آخرین به روز رسانی برنامه گوگل ظاهر شده است و در درجه اول توسط برنامه مدیریت تلفن یا بهینه ساز خود هوآوی شناسایی شده است.

جزئیات هشدار "این برنامه آلوده است" بیان می کند که این برنامه در حال ارسال پیامک به صورت خصوصی، ترغیب کاربران به پرداخت به محتوای بزرگسالان، دانلود و نصب برنامه ها به صورت خصوصی، یا سرقت اطلاعات خصوصی شناسایی شد که ممکن است باعث آسیب به دارایی و نشت حریم خصوصی شود.

سایر برنامه های آنتی ویروس مانند نورتون (Norton) و سوفوس (Sophos)، برنامه گوگل را به عنوان عامل مخرب شناسایی نکردند.

در حالی که هیچ بیانیه رسمی از سوی هوآوی در زمان نگارش این مقاله ارائه نشده است، اجماع عمومی بر این است که این یک اشکال در نرم افزار امنیتی هواوی و آنر است، نه یک تهدید امنیتی واقعی از جانب گوگل.

یکی از محتمل ترین دلایل هشدارهای امنیتی نادرست هوآوی می تواند نقص نرم افزاری باشد.

تداخل باگ با الگوریتم های امنیتی غیرمعمول نیست که منجر به اعلان های نادرست می شود.

زاویه دیگری که باید در نظر گرفت نقش امضاهای نادرست است.

نرم افزار امنیتی به تعاریف ویروس بستگی دارد و امضای قدیمی یا معیوب می تواند عامل شناسایی نادرست باشد.

شایان ذکر است که این هشدار ویروس برای اولین بار تقریباً دو روز پیش (اوایل 27 اکتبر) گزارش شد، بنابراین عجیب است که هیچ یک از طرفین بلافاصله به آن رسیدگی نکردند زیرا افراد زیادی با آن مشکل دارند.

برای حل این مشکل، کاربرانی که مشکل را تجربه می کنند، چندین رویکرد را پیشنهاد کرده اند.

یکی از روش‌ها این است که برنامه گوگل را در دستگاه هوآوی خود غیرفعال کنید، هر به‌روزرسانی را حذف کنید و سپس آن را دوباره نصب کنید.

همانطور که توسط کاربرانی که این مشکل را تجربه کرده اند گزارش شده است در برخی موارد موثر بوده است.

از طرف دیگر، پاک کردن داده‌ها از برنامه مدیریت تلفن هواوی به برخی از کاربران کمک کرده است تا از هشدار مثبت کاذب خلاص شوند.

و در نهایت، با توجه به نمایان بودن و شدت این وضعیت، این احتمال وجود دارد که هم گوگل و هم هوآوی یک بروزرسانی برای حل آن منتشر کنند.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.