about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها به اهداف مختلفی حمله می‌کنند اما، اطلاعات جدید از حمله هکرها به یکدیگر توسط بدافزار و آلوده کردن ابزارهای هک به تروجان njRat خبر می‌دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ به تازگی یک کمپین بدافزار شناسایی شده که نشان می‌دهد هکرها خود مورد حمله سایر هکرها قرار می‌گیرند. برای این کار ابزارهای معروف مورداستفاده در حمله سایبری، توسط بدافزار آلوده می‌شوند. یکی از اعضای Cybereason، «آمیت سرپر» به این موضوع پی برده که مهاجمان در این کمپین که قدمت بالایی دارد، ابزارهای موجود برای حمله سایبری که برخی از آن‌ها برای جداسازی اطلاعات از دیتابیس جهت کرک کردن و تولید کلید محصول برای دستیابی به نسخه‌های کامل یک نرم افزار Trial طراحی شده‌اند را به تروجان قدرتمند دسترسی از راه دور آلوده می‌کنند. زمانی که یک هکر این ابزارها را اجرا می‌کند، هکر دیگر به اطلاعات کامل سیستم وی دسترسی پیدا می‌کند.

به گفته سرپر مهاجمان با انتشار دوباره این ابزارها در فروم‌های هک، طعمه‌های خود را پیدا می‌کنند. این ابزارهای جدید تنها کامپیوتر هکر را مورد حمله قرار نمی‌دهد، بلکه اطلاعات تمام سیستم‌هایی که در گذشته توسط وی مورد حمله سایبری قرار گرفته بودند نیز در اختیار مهاجم جدید قرار می‌گیرد. سرپر در این زمینه اعلام کرده است:

«اگر شما و یا تجارت شما مورد حمله قرار بگیرد و برای دسترسی به اطلاعات از ابزارهای آلوده شده به تروجان استفاده شود، فردی که هکر را هدف قرار داده نیز به اطلاعات شما دسترسی پیدا خواهد کرد.»

سرپر به این موضوع اشاره کرده که مهاجمان ناشناس ابزارهای هک را به تروجان قدرتمند njRat آلوده می‌کنند که دسترسی کامل به اطلاعات هکر دیگر شامل فایل‌ها، پسوردها و حتی وب‌کم و میکروفن را فراهم می‌کند. تروجان njRat حداقل از سال 2013 مورد استفاده مهاجمان بوده و در آن زمان به صورت مداوم برای حمله به اهدافی در خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفته بود.

Paragraphs

این تروجان اغلب توسط ایمیل‌های فیشینگ و همچنین فلش درایوهای آلوده وارد سیستم قربانی می‌شود، البته اخیرا مهاجمان برای جلوگیری از شناسایی شدن، این تروجان را وارد سایت‌های ناامن می‌کنند. در سال 2017 هکرها از این روش برای میزبانی بدافزار در یک وب‌سایت برای داعش استفاده کردند.

بر اساس گفته‌های سرپر، آلودن کردن ابزارهای هک به تروجان njRat به صورت روزانه صورت می‌گیرد و احتمالا این فرایند به صورت خودکار انجام می‌شود. بر این اساس، بدون دخالت مستقیم انسان اهداف مورد حمله قرار می‌گیرند. در حال حاضر دلیل راه اندازی این کمپین و همچنین فردی که آن را ایجاد کرده، برای ما نامشخص است.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.