about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از روستای توحیدآباد خاش از تحقق وعده سه ‌هفته‌ای برای برقراری اینترنت پرسرعت برای این روستا و برخی از روستاهای منطقه خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین روز سفر خود برای بررسی میدانی وضعیت ارتباطات در روستاهایی که در دو روز گذشته برای پوشش اینترنت آن‌ها برنامه‌ریزی ‌شده است، در روستای توحیدآباد از توابع شهرستان خاش حضور یافت.

آذری جهرمی در جمع مردم این روستا خبر داد تا ۲۱ روز آینده روستای شما به نسل سوم و چهارم تلفن همراه مجهز می‌شود و به ‌اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا خواهید کرد.
وی با اشاره به آمار بالای روستاهای باقیمانده بالای ۲۰ خانوار استان سیستان و بلوچستان، افزود: تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده ۱۲۰۰ روستای باقی‌مانده نیز به اینترنت مجهز می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری امکان‌پذیر است، افزود: به دلیل گستردگی استان زیرساخت‌های موردنیاز وجود نداشته و پیشبرد برخی کارها زمان‌بر است.
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه نظام اسلامی کارهای بسیاری برای این منطقه انجام داده است‌، گفت: عقب‌ماندگی‌هایی هم وجود دارد که باید آن‌ها را دید و واقعیت‌ها گفته شود تا بتوانیم کار را به‌پیش ببریم.
بر اساس همین گزارش، در ابتدای این دیدار اهالی این روستا مشکلات خود را با وزیر ارتباطات در میان گذاشتند و در ادامه فرماندار خاش گزارشی از وضعیت منطقه و مشکلات ارتباطی آن مطرح کرد.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.