about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

وضعیت حریم خصوصی کاربران در 10 سال آینده

بر اساس این گزارش در حالی که بسیاری از فعالان و توسعه دهندگان حریم خصوصی در حال تلاش برای پیدا کردن راهی جهت مبارزه با کاهش نظارت‌های دولتی هستند، اما به نظر می‌رسد که تلاش آنها بیهوده است.

به گزارش مشیبل، یان پیتر فعال اینترنتی می‌گوید: "حفظ حریم خصوصی کاربران اینترنت در سال 2025 به پایان خود خواهد رسید، مگر آنکه تغییرات خاصی از سوی دولت‌ها در این زمینه به اجرا درآیند."

جو کوچن، رییس بخش پایش مرکز تحقیقاتی پیو در آمریکا، می گوید: "در حالی که هنجارهای عمومی به سمت حفظ حریم خصوصی بیشتر در اینترنت گام بر می‌دارد، هنوز هم عده ای از افراد وجود دارند که برای دستیابی به اطلاعات دیگران از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند."

اما از سوی دیگر بیش از 2500 کارشناس امنیت سایبری و حریم خصوصی، بیان می‌کنند که تا سال 2025 "زیرساخت‌های مورد اعتمادی در زمینه حریم خصوصی" وجود خواهند داشت که به کاربران اجازه می دهد تا از اطلاعات شخصی خود به راحتی محافظت کنند.

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.