about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: طی سال‌های اخیر قدم‌هایی در حوزه هوشمندسازی پست برداشته شده، ولی باید سرعت بیشتری بگیرد و از انواع فناوری ها در تمام مراحل پست استفاده شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور، در آیین رونمایی از پروژه های پستی کشور که به مناسبت روز جهانی پست برگزارشد، با اشاره به اینکه پست پیشران توسعه اقتصاد دیجیتال است، گفت: با تحول و هوشمندسازی پست می توانیم شاهد تحول در اقتصاد دیجیتال باشیم.

وی با اشاره به اولویت هوشمندسازی پست در این دوره، افزود: در این مدت قدم‌هایی در حوزه هوشمندسازی پست برداشته شده ولی باید سرعت بیشتری بگیرد و از انواع فناوری ها در تمام مراحل پست استفاده شود.

وزیر ارتباطات خروجی هوشمند سازی پست را مشخص شدن زمان رسیدن مرسوله به مقصد عنوان کرد و گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که در همین دولت با هوشمندسازی زمان دریافت مرسوله توسط مردم با بیست تا سی دقیقه خطا مشخص شود و مردم ساعت ها منتظر نمانند.

وی افزود: کمتر از دو سال از زمان این دولت باقی است و باید به این کار شتاب دهید تا بتوانیم با افزایش کیفیت رضایت مردم را داشته باشیم.

زارع پور با اشاره به استفاده پست از ظرفیت دانش بنیان ها در این حوزه، تاکید کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و دانش بنیان ها باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. 

گفتنی است، امروز و با حضور وزیر ارتباطات، پروژه های خرید ۸۴ دستگاه کامیون، کامیونت و ون، راه اندازی ۱۵ خط جدید پستی، راه اندازی ناحیه پستی ایرانمال، سرویس پیک شهری (همیاری پست)، مصادیق هوشمند قبول و توزیع( لاکر) سامانه جامع تجارت الکترونیک، سرویس اثبات و تایید تحویل، سرویس اعلام زمان تحویل مرسوله، سامانه تمبرهای پستی و ارائه خدمات الکترونیکی پست بر روی پلتفرم آپ به بهره برداری رسید.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.