about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امسال ده ها خدمت توسط شرکت های دانش بنیان و خلاق به زائران اربعین حسینی ارائه شده است که مهم ترین آنها خدمت های تماس صوتی، اعلام وضعیت و اشتراک سفر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهارداشت: امسال ده ها خدمت توسط شرکت های دانش بنیان و خلاق به زائران اربعین حسینی ارائه شده است که مهم ترین آنها خدمت های تماس صوتی، اعلام وضعیت و اشتراک سفر است.

وی ادامه داد: همچنین طرحی هم برای به اشتراک گذاری پارکنیگ های شخصی افراد در شهرهای مرزی برای پارک خودروهای زائران ارائه شده بود که این طرح برای امسال نهایی نشد.

زارع پور توضیح داد:‌برخی از سرویس هایی که برای اربعین امسال ارائه شده اند، ایده خود شرکت بوده است و برخی را هم ما گفتیم که ارائه دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: این سرویس ها به طور کامل توسط بخش خصوصی ارائه شدند و نقش دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی این سرویس ها بود؛ اما در سال های آینده از این شرکت ها حمایت می کنیم که سرویس های بیشتری را ارائه کنند.

زارع پور خاطر نشان کرد: در مجموع از شرکت هایی که خدمات جدیدی را برای ایام اربعین ارائه دهند حتما حمایت می کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.