about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی با حضور در ساختمان مرکزی شرکت ارتباطات سیار ایران، پروژه‌های مربوط به تلفن همراه شبکه اپراتور همراه اول را افتتاح کرد.
وی با تأکید بر لزوم بومی‌سازی خدمات ارزش‌افزوده تلفن همراه گفت که باید محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در داخل کشور تولید شود.
وزیر ارتباطات در مورد قیمت اینترنت تلفن همراه گفت: «تعرفه‌ی اینترنت ایران جزو ۴ کشور ارزان در دنیا است.»
وی با اشاره به اینکه کشوری را نمی‌شناسم که اینترنت رایگان ارائه دهد، گفت: «بر اساس آمارهایی که اتحادیه جهانی مخابرات داده است، اینترنت ایران نه‌تنها در منطقه و آسیا بلکه در اروپا نیز جزء اینترنت ارزان محسوب می‌شود.»
همچنین وی با اشاره به مهاجرت نخبگان حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات که طی سال گذشته معکوس شده است، ادامه داد: «بر اساس آمار دانشگاه شریف هم‌اکنون بسیاری از نخبگان حوزه‌ی فناوری اطلاعات که پیش از این به خارج مهاجرت کرده بودند، به داخل کشور بازگشته و در شرکت‌های جانبی حوزه فناوری اطلاعات مشغول به کار شده‌اند.»
وزیر ارتباطات با تأکید بر پیشرفت نرم‌افزاری در این حوزه در مورد لزوم رقابت سالم میان اپراتورهای تلفن همراه، خاطرنشان کرد که با رقابت تخریبی مخالفیم و باید کیفیت و تعادل در حوزه تعرفه خدمات رعایت شود.

به‌علاوه وزیر ارتباطات، اجرای طرح جابه‌جایی اپراتورها بدون تغییر شماره را از جمله طرح‌هایی عنوان کرد که می‌تواند رقابت واقعی را میان اپراتورهای تلفن همراه عملی کند و افزود که پروژه‌ی اپراتورهای مجازی می‌تواند باعث رقابت، نوآوری و تحول در حوزه تلفن همراه شود.
واعظی با بیان اینکه در دنیای فعلی جاده اصلی و فرعی دیگر معنایی ندارد، ادامه داد: «باید بستری فراهم شود که تمامی مردم در تمام نقاط ایران بتوانند از تلفن همراه استفاده کنند و اپراتوری پیشرو خواهد بود که این اولویت را مدنظر قرار دهد.»

منبع: خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.