about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات گفت: وعده رئیس جمهوری درباره دولت هوشمند، هشت ماه زودتر از مهلت مشخص شده در بودجه 1401 رنگ اجرایی به خود گرفت و هموطنان می‌توانند از طریق آدرس my.gov.ir از خدمات دستگاه‌های متصل به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند استفاده کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه گزارشی از میزان تحقق دولت هوشمند، از ایجاد «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» به نشانی my.gov.ir خبر داد.

وی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: وعده ریاست جمهور در خصوص «دولت هوشمند»، در کمتر از یکسال از آغاز دولت سیزدهم و هشت ماه زودتر از مهلت مشخص شده در قانون بودجه 1401 (دی ماه)، با مجاهدت همکارانم در سازمان فناوری اطلاعات و با همکاری معاونت امور استخدامی و اداری و دستگاه های دارای پنجره واحد خدمات، رنگ و بوی اجرایی به خود گرفت.

وی گفت: هموطنان عزیزم می توانند با مراجعه به «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» به آدرس my.gov.ir با مراجعه بخش «سامانه های ملی» از خدمات دستگاه هایی که تاکنون به پنجره ملی متصل شده اند استفاده کنند.

به گفته وی، تاکنون حدود 5 درصد از دستگاههای اجرایی اصلی و تعدادی از دستگاههای فرعی خدمات خود را از این طریق ارائه کرده اند که امیدوارم در موعد قانونی مشخص شده برای دستگاه ها، که شهریور ماه سال جاری است، شاهد خدمت رسانی حداکثری همه دستگاه ها به مردم عزیزمان از طریق «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» باشیم.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.