about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک مؤسسه غیرانتفاعی آمریکایی که در زمینه حمایت از حقوق کسب‌و‌کارهای مرتبط با ارزهای دیجیتال در برابر قانون‌گذاری مقامات فعالیت می‌کند، به‌تازگی گفته است برای حذف اختیار وزارت خزانه‌داری در مسدودکردن تراکنش‌های خارجی ارز دیجیتال از لایحه جدید مجلس، به تواف

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، جری بریتو (Jerry Brito)، مدیر اجرایی مؤسسه غیرانتفاعی کوین سنتر (Coin Center)، اعلام کرده است که به‌تازگی برای حذف یکی از بندهای لایحه قانونی مجلس نمایندگان آمریکا به توافق رسیده است. این بند به وزیر خزانه‌داری آمریکا این اجازه را می‌داد تا در صورت لزوم، تراکنش‌های خارجی مرتبط با ارزهای دیجیتال را مسدود کند.

جیم هیمز (Jim Himes)، نماینده دادگاه ناحیه‌ای ایالت کنتیکت آمریکا که این بند را در متن لایحه مجلس قرار داده بود، در یک توییت این توافق را تأیید کرده و گفته است «از جری بریتو به خاطر اینکه برای رسیدن به این نتیجه خوب با ما همکاری کرده است، متشکریم».

این بند مربوط به طرحی تحت‌عنوان «قانون رقابت آمریکا» (America COMPETES Act) است؛ لایحه‌ای که هفته گذشته در مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده بود و به وزیر خزانه‌داری این کشور اجازه می‌داد تا در صورتی که متوجه شود یک معامله و یا حساب خاص با پول‌شویی در ارتباط است، تراکنش‌های آن را مسدود و یا شرایط خاصی بر آنها تحمیل کند. هدف کلی این لایحه تقویت رقابت اقتصادی آمریکا با چین است.

با این حال، کوین سنتر با انتشار مطلبی در وبلاگ خود هشدار داد که این لایحه می‌تواند به وزیر خزانه‌داری اجازه دهد تا تمام مؤسسات مالی آمریکایی را از تعامل با صرافی‌های ارز دیجیتال، حوزه‌های قضایی دارای صرافی و تراکنش‌های مربوط به ماینرهای غیرآمریکایی و همچنین کیف پول‌های غیرامانی منع کند.

بر اساس قوانین موجود، وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌تواند با مشورت رئیس بانک مرکزی این کشور، وزیر امور خارجه، نهادهای نظارتی فدرال و سایر مؤسسات، چنین محدودیت‌هایی را بر معاملات مربوط به ارزهای دیجیتال اعمال کند. با این حال، در چنین شرایطی اقدام مقامات باید همراه با یک اخطاریه و به‌‌صورت محدودیت دوره‌ای باشد و این محدودیت‌ها پس از ۱۲۰ روز برداشته می شوند؛ مگر اینکه وزارت خزانه‌داری تصمیم بگیرد این محدودیت‌ها پس از پایان دوره مذکور ادامه داشته باشند.

کوین سنتر گفته است ماده موجود در لایحه جدید علاوه بر افزودن صریح دارایی‌های دیجیتال به انواع تراکنش‌های مالی که وزیر خزانه‌داری می‌تواند روی آنها محدودیت اعمال کند، دوره اظهارنظر و انقضای ۱۲۰ روزه محدودیت‌ها را نیز حذف خواهد کرد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.