about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت ارتباطات اعلام کرده است که با اجرای طرح رجیستری قاچاق گوشی به صفر رسیده است و بدین ترتیب می‌توان گفت که دیگر عملا امکان واردات غیرقانونی گوشی به داخل کشور استفاده از آنها وجود ندارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، طرح رجیستری یا همان ثبت قانونی شناسه گوشی‌ها و تجهیزات دارای سیم‌کارت از پاییز سال 96 آغاز شد و بیش از 3 سال از اجرایی شدن آن می‌گذرد. حالا وزارت ارتباطات به نقل از خبرگزاری ایرنا در جدیدترین قسمت از ویدئوهای ایران هوشمند به شرح فرآیند اجرای طرح رجیستری تلفن همراه و مزیت‌های آن پرداخته است. تا پایان سال 98 بیش از 260 میلیون گوشی در سامانه رجیستری به ثبت رسیده بود.

گفته شده از که هدف از این طرح، مبارزه با قاچاق گوشی، ارائه گارانتی اصلی و خدمات پس از فروش و جلوگیری از ورود گوشی‌های بی‌کیفیت و مضر برای سلامتی است. به نظر می‌رسد که تا اینجا این طرح طبق گفته وزارت ارتباطات به اصلی‌ترین هدف خود که مبارزه با قاچاق گوشی بود؛ رسیده. اما آیا قاچاق گوشی واقعا به صفر رسیده است؟

رجیستری قاچاق گوشی را تعطیل کرده؟
ساده‌ترین راه برای کشف این موضوع نگاهی به آمار گوشی‌های ثبت شده از طریق مسافری است. از آنجاییکه واردات قانونی آیفون که کالای لوکس آمریکایی به حساب می‌آید تعطیل شده و به واردکنندگان این گوشی ارزی تخصیص نخواهد یافت، بخش بزرگی از واردات گوشی‌های اپل به صورت مسافری انجام خواهد شد. از آنجاییکه کماکان آیفون‌های اپل در متنوع‌ترین رنگ‌ها و مدل‌ها در بازار یافت می‌شود، به نظر می‌رسد که بساط قاچاق این گوشی‌ها از رویه مسافری هنوز برچیده نشده است. باوجود سفت و سخت‌تر شدن شرایط ثبت گوشی‌های مسافری، واردات از این روش همچنان یکی از راه‌های ورود آیفون به کشور است. هرچند که شاید بر روی کاغذ این روش واردات قاچاق به حساب نیاد، اما مطمئناً وزارت ارتباطات نیز آگاه است که در عمل شاید هنوز قاچاق گوشی به صورت غیرقانونی به صفر نرسیده باشد.

تازه ترین ها
کپی‌برداری
1405/04/22 - 10:27- اروپا

کپی‌برداری استراتژیک سوئد از فناوری اوکراین

سوئد در حال توسعه سیستمی مشابه سیستم دلتای اوکراین است.

نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.