about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

وزیر ارتباطات گفت: این وزارتخانه به دنبال راه‌اندازی شبکه پرسرعت و با کیفیت ارتباطی، مبتنی بر فیبر نوری، در سراسر کشور و برای همه منازل و کسب‌و‌کارها است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه خود در اینستاگرام نوشت: همان‌طور که قبلاً هم گفته‌ام وزارت ارتباطات به دنبال راه‌اندازی شبکه پرسرعت و با کیفیت ارتباطی، مبتنی بر فیبر نوری، در سراسر کشور و برای همه منازل و کسب‌و‌کارها است.

وی گفت: در این راستا، از نمایشگاه توانمندی‌های داخلی برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی با محوریت FTTx یا همان «فیبر نوری نقاط» دیدن کردم و با تک‌تک شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه گفت‌وگو کردم و از اشتیاق آنان برای مشارکت در اجرای این پروژه بزرگ دلگرم شدم.

وی گفت: انصافا کارهای بزرگی در این حوزه انجام شده است که نوید بخش آغاز پرقدرت این پروژه مهم در کشور است. 
زارع پور گفت: برای تحقق این پروژه بزرگ ملی با مشارکت مجریان و تولید‌کنندگان داخلی، باید از آنها حمایت و زمینه‌های تشویق مشارکت آنها در این پروژه را فراهم کنیم.

وزیر ارتباطات گفت: بزرگترین حمایت هم بازار‌سازی است. وقتی نهضت فیبرکشی تا منازل و محل کسب‌و‌کارها راه بیفتد، خود به خود چرخ این صنعت به حرکت در خواهد آمد و بازار این صنعت توسعه خواهد یافت و تولیدکنندگان داخلی برای سرمایه‌گذاری و ورود فعال به این حوزه تشویق خواهند شد.
وی گفت: دولت به عنوان مشوق، بسته حمایتی‌ای را پیش‌بینی کرده است که اخیرا اولین بخش آن در هیات دولت مصوب شد.

زارع پور گفت: بر اساس این مصوبه، به منظور تسهیل توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها، در صورتیکه اپراتورهای ثابت در این پروژه سرمایه‌گذاری کنند، کل سهم دولت از درآمد پورتهای فیبرنوری راه اندازی شده، به عنوان مشوق در اختیار اپراتور قرار می گیرد. 
وزیر ارتباطات گفت: نمایشگاه امروز برای من نوید‌بخش راه‌اندازی نهضت فیبرنوری با اتکا به توان تخصصی شرکت‌های ایرانی بود تا به تدریج شبکه پایدار و پرسرعت خانگی را به مردم عزیز ایران تقدیم کنیم.

وی گفت: شبکه پرسرعت و با کیفیت حق تک تک مردم عزیزمان در جای جای ایران اسلامی است و ما برای تحقق آن به صورت شبانه روزی در تلاشیم.

به گزارش فارس، کاربران سامانه فارس من با ثبت سوژه در این سامانه از مسوولان وزارت ارتباطات خواسته اند مشکل سرعت اینترنت را حل کنند.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.