about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ورود گوگل به فضای داخل خانه

به گزارش گروه امنیت سایبربان، رضا تقی پور، عضو شورای عالی فضای مجازی، گفت: «گوگل اخیراً نوعی ویژگی را اضافه کرده است که می‌تواند میکروفن لپ‌تاپ و گوشی را فعال کند؛ یعنی وارد دنیای اطلاعات شخصی شهروندان شود و تمام اطلاعات را برداشت کند.»
وی ادامه داد: «گوگل حتی می‌تواند دوربین دستگاه وصل شده به اینترنت را هم در اختیار داشته باشد، یعنی فضای داخل خانه‌ی ما هم امن نباشد.»
عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه تولید و تقویت پهنای باند در داخل صورت می‌گیرد، اضافه کرد که عمده هدف این است که محتوای ایرانی اسلامی را تقویت و صادر کنیم که این بحث در قالب شبکه‌ی ملی اطلاعات شکل گرفت.
وی با اشاره به ویژگی‌های موتور جستجوی قوی و قدرتمند، اضافه کرد: «شاخص پیشرفت و قوی بودن، تعداد موتور جستجو نیست بلکه تعداد مراجعه‌کنندگان است.»

تقی پور افزود که پهنای باند به حد کافی تقویت شده است اما نیاز به مراکز داده و دیتاسنتر داریم که باید توسط بخش خصوصی انجام شود.

وی ادامه داد: «هنوز مدل تجاری و درآمدی این موتورها به‌صورت کامل و بالغ شده وجود ندارد و بخش خصوصی استقبال خوبی نداشته است؛ اما دولت هم همواره حمایت کرده است.»

همچنین عضو شورای عالی فضای مجازی ادامه داد که در سه بخش نرم‌افزار، خدمات و امنیت، اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان فراوانی داریم که در سطح بین‌المللی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

منبع: خبرگزاری میزان

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.