about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ورود موسسه آموزشی سایبرجیم به آمریکا

یک موسسه آموزش امنیت سایبری اسرائیلی، به زودی نخستین شعبه خود در ایالات متحده را در شهر نیویورک افتتاح خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ موسسه آموزش امنیت سایبری اسرائیلی سایبرجیم (CyberGym)، روز سه شنبه مورخ 17 جولای، اعلام کرد که نخستین مرکز آموزش و تمرین امنیت سایبری خود در ایالات متحده را در شهر نیویورک افتتاح خواهد کرد. هدف از احداث این مرکز، آزمودن سیستم های حیاتی به منظور محک زدن فناوری های امنیت سایبری و سیاست های کلان در ایالات متحده است.

مقر اصلی مرکز آموزش و تمرین امنیت سایبری نیویورک که براساس برنامه ریزی ها در منهتن ساخته خواهد شد، بر آموزش انسانی و تدوین برنامه های حفاظتی حرفه ای بر اساس جدیدترین مدل های حمله اینترنتی علیه سامانه های مالی، بیمه، زیرساخت های حیاتی، ابزارهای راهبردی و سازمان های دولتی، تمرکز دارد. 

سایبرجیم نیویورک، در صورت افتتاح، بخشی از مجموعه موسسات آموزشی سایبرجیم می شود. دیگر شعب این مجموعه ، در حال حاضر در اروپا، آسیا و استرالیا فعالیت دارند.

افیر هاسون (Ofir Hason)، مدیر سایبرجیم، طی اظهار نظری در این مورد گفت:

سایبرجیم نیویورک، با ترکیب تازه ترین آموزش ها و فناوری های امنیت سایبری و محیط ایزوله تمرینی، سازمان ها را در برابر حملات سایبری واقعی آماده و هوشیار می کند. فناوری های اختصاصی، ما را قادر می سازند تا حملات سایبری را شبیه سازی کنیم و درک عمیقی از نقاط ضعف امنیتی شرکت ها و سازمان ها ارائه دهیم.

شرکت سایبرجیم در سال 2013، با هدف آماده سازی سایبری سازمان های دولتی و موسسات خصوصی در اسرائیل، تاسیس شد و به تدریج، مراکز آموزشی خود را در اقصی نقاط جهان توسعه داده است.
 

تازه ترین ها
انتشار
1405/04/25 - 13:56- آسیب پذیری

انتشار ۶۲۲ وصله امنیتی در یک ماه توسط مایکروسافت

مایکروسافت در به‌روزرسانی امنیتی ماه ژوئیه خود رکورد تازه‌ای در برنامه Patch Tuesday ثبت کرد و برای ۶۲۲ آسیب‌پذیری امنیتی وصله منتشر نمود.

جریمه
1405/04/25 - 13:49- آمریکا

جریمه ۱۸ میلیون دلاری شرکت 23 اندمی

ائتلافی متشکل از دادستان‌های کل ۴۲ ایالت آمریکا اعلام کرد که با شرکت آزمایش ژنتیک 23 اندمی بر سر ضعف‌های امنیت سایبری که به افشای اطلاعات حدود ۶.۹ میلیون نفر منجر شد، به توافقی ۱۸ میلیون دلاری دست یافته است.

توقف
1405/04/25 - 13:42- آمریکا

توقف همکاری پلیس لس‌آنجلس با شرکت فلوک سیفتی

اداره پلیس لس‌آنجلس تصمیم گرفته است قرارداد خود با شرکت فلوک سیفتی، ارائه‌دهنده سامانه‌های تشخیص خودکار پلاک خودرو را تمدید نکند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.