about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ کره‌ی جنوبی در تلاش است تا گام‌های اولیه‌ی خود را برای تقویت امنیت سایبر کشورهای آمریکای لاتین بردارد. این کشور با برگزاری سمینارهای امنیت سایبر در کشورهای کاستاریکا و پرو سعی می‌کند ظرفیت‌های حفاظت از اطلاعات آن‌ها را بهبود بخشد.
در این سمینارها بر ایجاد گروه پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای در کاستاریکا و لزوم طراحی راهبرد امنیت سایبر در پرو تأکید شد.
علت تکاپوی کره برای سرمایه‌گذاری در مناطق مذکور می‌تواند در همکاری این کشور با آمریکا ریشه داشته باشد. به نظر می‌رسد آمریکا قصد دارد از طریق شرکای خود در فضای سایبر، فعالیت سایبری مناطق مختلف جهان را رصد و کنترل کند؛ مثلاً از طریق کره‌ی جنوبی، فعالیت‌های آمریکای لاتین، به‌وسیله‌ی کشورهای عربی حاشیه‌ی خلیج‌فارس مانند امارات فعالیت‌های ایران، از طریق کشورهای اروپای شرقی مانند استونی، فعالیت‌های روسیه و از طریق هند، فعالیت‌های چین را رصد کند.
ورود کره به آمریکای لاتین را در این چارچوب می‌توان ارزیابی کرد که این کشور قصد دارد سیاست‌های سایبری خود را به کشورهای آمریکای لاتین القا کند؛ به‌عنوان‌مثال کره‌ی جنوبی در صدر کشورهایی است که کره‌ی شمالی را متهم به حملات سایبری به این کشور می‌کند؛ لذا ممکن است بخواهد با ورود به فضای سایبر آمریکای لاتین، این سیاست خود را به آن‌ها نیز القا کند.
نداشتن قوانین دولتی و چارچوب مشخص برای امنیت سایبر و فقدان برنامه‌هایی برای تحقیق و توسعه‌ی امنیت سایبر در کاستاریکا و پرو را نیز باید مزید علت دانست.

 

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.