about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ طی ماه گذشته تفنگداران دریایی آمریکا در تمرین ویژه‌ای شرکت کردند که به اعتقاد کارشناسان، آغاز تولید نسل جدیدی از نیروهای نظامی است. در این تمرینات ویژه، تفنگداران آمریکایی برای برگزاری رزمایشی خاص در چند پایگاه نظامی آمریکایی آماده شدند.
به اعتقاد کارشناسان، زمانی که صحبت از جنگ به میان می‌آید، نخستین واژه‌ای که در اذهان متبادر می‌شود، اسلحه است؛ اما ظاهراً در رزمایش پیش رو، تفنگداران دریایی ارتش ایالات‌متحده خود برای نسل جدیدی از جنگ‌ها آماده خواهند کرد، جنگ‌هایی که در آن حملات سایبری مهم‌ترین دغدغه خواهند بود. در این جنگ‌ها، حملات سایبری می‌توانند حتی از طریق یک تلفن همراه انجام شوند و مشکلات متعددی را به وجود بیاورند و در حقیقت، وظیفه نیروهای حاضر در این رزمایش، مقابله با چنین حملاتی خواهد بود.
یکی از مقامات ارشد نظامی در آمریکا، دراین‌باره گفت: «آن چیزی که ما خود را برای آن آماده می‌کنیم، جنگ بزرگ پیش رو است. منظور ما از غلبه بر حریف، دشمنی است که از لحاظ دانش و توانایی، در سطح یکسانی در حوزه سایبری قرار دارد و برای مقابله و حمله به ما، دست به شرارت می‌زند.»
به ادعای فرماندهان تفنگداران دریایی در آمریکا، هدف آن‌ها از برگزاری چنین رزمایشی، آمادگی تمامی تفنگداران دریایی در سطح جهان، برای مقابله با نبردهای نسل آینده است.
در بخشی از صحبت یکی از فرماندهان نظامی آمریکایی در مورد رزمایش مذکور آمده است: «تمریناتی که ما انجام می‌دهیم، به ما کمک می‌کند تا تاکتیک، تکنیک و فرایندهای عملیاتی خود را ارتقاء بدهیم و به نحوی برنامه‌ریزی کنیم که در برنامه‌ریزی و اجرا، سریع‌تر از دشمنانمان عمل کنیم.»
بر اساس اخبار منتشر شده در مورد این رزمایش، اوایل سپتامبر، رزمایش مذکور آغاز خواهد شد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.